Barion Pixel Sharon Stone élete legfájdalmasabb időszakait tárta fel: 9 alkalommal vetélt el – Coloré

Sharon Stone élete legfájdalmasabb időszakait tárta fel: 9 alkalommal vetélt el

2022. 06. 27.

Sharon Stone-nak három gyermeke van, de előtte kilenc vetélésen esett át élete során. Az Elemi ösztön sztárja Peta Murgatroyd őszinteségének hatására nyílt meg.

Sharon Stone boldog háromgyermekes édesanya, ám fiai mind örökbefogadás által lettek a gyerekei. Az Oscar-díjra jelölt díva eddig nem nagyon osztotta meg életének ezen sötét és nehéz időszakát, de most kiadta magából, reagálva egy másik híresség életének szomorú időszakaira.

Milan, Sharon Stone Arrives In The Dolce And Gabbana Store In Via Montenapoleone
Forrás: Northfoto

A People magazinban jelent meg egy interjú a Dancing With The Stars ausztrál táncosnőjével, Peta Murgatroyddal, aki elmesélte, hogy nemrég elment a kisbabája és összesen három vetélésen van túl. Ehhez a poszthoz írt kommentet Sharon Stone, aki szerette volna ezzel felhívni a figyelmet a problémára, arra, hogy nem szabadna tabusítani ezt a dolgot, és a nőknek igenis segítséget kell nyújtani ilyenkor, nem pedig azt éreztetni, hogy ez valamiféle inkompetencia az anyai, női mivoltukban.

“Nekünk, nőknek nincs megfelelő fórumunk, hogy megvitathassuk egy ekkora veszteségnek a valódi mélységét, fájdalmát. Kilenc gyermeket vesztettem el vetélés által. Ez mind testileg, mind érzelmileg nagyon nehéz dolog, mégis azt érezteti velünk a világ, hogy egyedül és titokban kell elviselnünk ezt a fájdalmat, nem szabad beszélni róla, sőt még egyfajta kudarcot is ébresztenek bennünk az együttérzés helyett. Az, hogy a női jólét és egészség a férfiközpontú ideológia megítélésére van bízva, egyszerre jelent számomra durvaságot, hanyagságot, tudatlanságot és erőszakos elnyomást” – fejtegette Stone kommentjében.

Sharon Stone olyan nagysikerű filmekben volt látható, mint az Elemi ösztön, a Kocka, a Salamon király kincse, Az ördög háromszöge vagy a Macskanő. Kétszer volt férjnél, de egyik sem bizonyult az igazinak, ma viszont úgy érzi egyedülálló anyaként a legboldogabb.

'basic Instinct' By Paul Verhoeven, Usa/france, 1992.
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet

Meadow Walker

Meadow Walker a legfelsőbb bíróság pénteki döntését követően hozta nyilvánosságra a vele történteket, miután az Amerikai Egyesült Államok 50 államának nagyjából felében illegális lehet az abortusz. A 23 éves modell – ahogy sok más sztár is – felháborítónak tartja a döntést, hiszen ezzel számtalan nő egészségét és életét kockáztatják. Ha tudni szeretnéd, mi történt a fiatal modellel, akkor olvasd el a cikkünket!