Barion Pixel Meadow Walker elárulta, hogy 2020-ban abortusza volt – Coloré

Meadow Walker elárulta, hogy 2020-ban abortusza volt

2022. 06. 26.

A tragikus autóbalesetben elhunyt Paul Walker lánya, Meadow Walker közösségi oldalán árulta el, hogy 2020-ban abortuszon esett át.

Meadow Walker a legfelsőbb bíróság pénteki döntését követően hozta nyilvánosságra a vele történteket, ugyanis az Amerikai Egyesült Államok 50 államának nagyjából felében illegális lehet az abortusz. A 23 éves modell – ahogy sok más sztár is – felháborítónak tartja a döntést, hiszen ezzel számtalan nő egészségét és életét kockáztatják.

Meadow Walker
Forrás: Northfoto

„Rengeteg nő van, aki küzdött az abortusz melletti döntésével. Én is küzdöttem a választással, de 2020-ban, amikor a világ összedőlt a járvány idején, az abortusz mellett döntöttem. A mai nap hatalmas visszalépést jelent a történelemben – mély igazságtalanság a nőkkel szemben szerte az Egyesült Államokban…Egy olyan világban, amely folyamatosan marginalizálja a nőket, ez a legnagyobb támadás az összes közül” – tette hozzá. Meadow azzal zárta üzenetét, hogy az abortusz betiltása nem akadályozza meg az abortuszt, hanem sokkal inkább a biztonságos abortuszt.

Meadow Walker ezután számtalan olyan üzenetet kapott, amelyek támadták a döntését és ezzel együtt a véleményét.

„Hihetetlen, hogy mennyi gyűlöletkeltő megjegyzést kaptam ehhez a bejegyzéshez. Kérlek, ne kövess, ha nem értesz egyet az értékeimmel.”

Meadow Walker
Forrás: Northfoto

Meadow a néhai színész, Paul Walker egyetlen lánya, aki 2013-ban, 40 évesen, autóbalesetben halt meg.

Meadow Walker
Forrás: Northfoto

A Roe vs. Wade egy 1970-ben indult per volt. Az akkor Jane Roe álnéven ismert Norma McCorvey volt a középpontjában, aki 1969-ben, 22 éves munkanélküli, egyedülálló anyaként harmadik gyerekét várta, amikor abortuszt akart elvégeztetni Texasban. Henry Wade-nek, a Dallas megyei főügyésznek azonban az volt a feladata, hogy a törvényt betartassa, tehát csak akkor engedélyezzék az abortuszt, ha az veszélyezteti a nő életét. McCorvey erre beperelte, hogy megsérti a magánélethez való, alkotmányosan védett jogot.

Ez is érdekelhet:

Meadow Walker

A Halálos iramban franchise sztárja közel 8 éve vesztette életét egy autóbalesetben, így egyetlen kislánya, Meadow Walker 12 évesen apa nélkül maradt. Ám ahelyett, hogy elkanászodott volna a kezébe vette az életét és gyönyörű adottságait kihasználva a modellszakma felé vette az irányt, amely tárt karokkal várta, hiszen a fiatal lány karcsúsága mellett különleges arcával is felhívta magára figyelmet. Ha szeretnél többet tudni a modell karrierjéről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com