Barion Pixel Paul Walker lánya a Párizsi divathéten debütált a Givenchy modelljeként – Coloré

Paul Walker lánya a Párizsi divathéten debütált a Givenchy modelljeként

2021. 03. 09.

Már kiskorában is sejteni lehetett Paul Walker lányáról, hogy földöntúli szépség lesz, hiszen az édesapja a világ legjóképűbb férfijainak egyike volt.

Képernyőfotó 2021 03 09 7.19.09
Borítókép forrása: Youtube

A Halálos iramban franchise sztárja közel 8 éve vesztette életét egy autóbalesetben, így egyetlen kislánya, Meadow Rain 12 évesen apa nélkül maradt. Ám ahelyett, hogy elkanászodott volna a kezébe vette az életét és gyönyörű adottságait kihasználva a modellszakma felé vette az irányt, amely tárt karokkal várta, hiszen a fiatal lány karcsúsága mellett különleges arcával is felhívta magára figyelmet.

Meadow azóta 22 éves lett és olyan márkáknak dolgozott eddig, mint a Proenza Schouler divatház, most pedig a Givenchy modelljeként debütált a Párizsi divathéten, ahol az összes tervezőt, divatmagazin szerkesztőjét és divatszakértőt sikerült levennie a lábáról hideg és eleganciát sugárzó szépségével.

Paul Walker lánya egyébként a modellkedés mellett jótékony dologra is szán időt. 2015. szeptember 12-én létrehozta a Paul Walker Alapítványt, mely olyan tehetséges fiatalok tanulmányait támogatja, akik az óceánok és a tengeri élővilág védelmével szeretnének foglalkozni.

Forrás: dailymail.com
/divat/oltozkodes/paul-walker-lanya-a-parizsi-divatheten-debutalt-a-givenchy-modelljekent/