Barion Pixel Shania Twain turnébusza az oldalára feküdt – Coloré

Shania Twain turnébusza az oldalára feküdt

2023. 11. 09.

A 90-es évek egyik sztárja Shania Twain volt. A kanadai énekesnőtől több, ma is ismert dalt is dúdolni tudnának jó néhányan, de ezúttal nem dalaival került reflektorfénybe.

Shania Twain neve ismerősen csenghet, de ha neve hallatán nem ugrik be egy dala sem, akkor hallgasd csak!

Na, ugye, hogy már tudod kiről van szó?! Rongyosra hallhattuk a You’re Still the One című számát, mert 1999-ben az év balladájának választották a dalt.

Az énekesnő ugyan 2011-ben egy időre visszavonult, de idén áprilisban útjára induló Queen of Me turnéja miatt mostanában sokat utazik. A hasonló elnevezésű stúdióalbuma 2023. február 3-án jelent meg. Az egyik fellépésről a másikra tartó járat során Shania Twain turnébusza és egy kamionja szenvedett autópálya-balesetet.

A zord időjárási viszonyok miatt az úton közlekedő járművek közül többen elveszették uralmukat a kormány felett. A busz az oldalán landolt, körülötte törmelékhalom hevert. A turné munkatársai közül 13-an annyira megsérültek, hogy kórházba kellett szállítani őket. Az 58 éves, többszörös Grammy díjas énekesnőnek csak azért nem esett baja, mert a baleset idején nem tartózkodott egyik járművön sem.

Shania Twain
Az énekesnő kirobbanó formában van és ő maga a balesetben nem sérült meg / Kép forrása: Jeremychanphotography / Contributor / Getty Images

Shania Twain türelmet kér

Hihetetlenül hálásak vagyunk a segélyszolgálatok csapatainak a gyors reagálásért és a folyamatos támogatásért.

Ugyan kórházi ellátást kapott 13 ember, de szerencsére egyikük állapota sem életveszélyes. A mai koncertet nem mondták le Saskatoonban, de azt nem tudni, hogy a baleset milyen hatással lesz a következő fellépésekre.

Nyitókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images