Barion Pixel Shania Twain meztelenül pózol, hogy felhívja a figyelmet a testpozitivitás mellett – Coloré

Shania Twain meztelenül pózol, hogy felhívja a figyelmet a testpozitivitás mellett

2023. 02. 22.

Az 57 éves énekesnő, Shania Twain sokat változott az idők folyamán, és bár remek formában van, az arcán észrevehető változások nem egyértelműen a természet műve.

Shania Twain, aki That Don’t Impress Me Much című slágerével egy csapásra világhírű lett, most egy interjúban mesélt arról, hogyan jutott el a teljes önbizalomig, és miként küzdött meg a teste iránt érzett bizonytalanságokkal.

Nagyon szégyenlős voltam a testem miatt egészen kicsi korom óta… egészen addig fajult ez, hogy nem mutatkoztam fürdőruhában… Azt mondanám, nagyjából 10 éves korom óta kínzott ez. 30 éves voltam, amikor meglett az első nagy rádiós slágerem…(a You’re Still the One – a szerk.) Ebben a videóban melltartó nélkül szerepelek, megengedtem, hogy kilépjek a komfortzónámból. A klip készítése megadta nekem azt a szabadságot, hogy olyan dolgokat tegyek, amelyeket általában nem tennék meg a mindennapi életemben.

– mesélte a Grammy-díjas előadó.

Shania Twain új albuma is megjelent, Queen of Me címmel, amelyet a COVID-19 világjárvány idején megélt nehézségei ihlettek. Shania ugyanis megküzdött a korona vírussal, saját bevallása szerint nem sokon múlt az élete, még lélegeztetőgépen is volt, és egy immunterápiának köszönheti, hogy túlélte.

Shania Twain
Forrás: Northfoto

Az új album előhívta az énekes-dalszerző bátor énjét, hiszen Twain szembeszállt a félelmeivel, és félmeztelenül pózol a Waking Up Dreaming című kislemez borítóján.

Úgy véli, van különbség a meztelenség és a korábbi vagánysága között. Bár rengeteget fejlődött az évek során és teljesen rendbe jött az önértékelése a gyermekkorához képest, azért meztelenkedni, pláne közel a 60-hoz, egészen más.

Szeretnék kiállni, és azt mondani: Igen, olyan nő vagyok, aki jól érzi magát a bőrében. Nem mintha a meztelenségemet próbálnám megmutatni a világnak, hanem azt, hogy a saját meztelenségünkbe vetett bizalomra szükség van. Elfogadni és szeretni azt az állapotot, amit a tükör mutat.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto