Barion Pixel Selena Gomez és Hailey Bieber első közös fotójukon a ruháikkal is kommunikáltak – Coloré

Selena Gomez és Hailey Bieber első közös fotójukon a ruháikkal is kommunikáltak

2022. 10. 17.

Talán az év legszürreálisabb és legmeglepőbb pillanatának lehettek tanúi az Academy Museum Gála meghívottai és fotósai, ugyanis a világ egyik legnagyobb riválispárosa, Selena Gomez és Hailey Bieber közös képen pózolt egymással.

Selena Gomezt és Hailey Biebert nemcsak a celebélet, hanem Justin Bieber is összeköti, ugyanis míg az utóbbi a felesége, addig előbbi az első nagy szerelme volt az énekesnek. A két lány közötti ellentétet pedig az is erősítette, hogy Justin hol az egyikükkel, hol a másikukkal állt kapcsolatban, végül mégis Hailey került ki győztesen.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto
Hailey Bieber
Forrás: Northfoto

A szépséges modell Hailey – aki nemrég indította el saját márkáját Rhode néven – a Selena neve alatt nemsokára debütáló dokumentumfilm kapcsán egyre többször nyilatkozott a híres szerelmi háromszögről és arról, mi is történt pontosan. Szinte vágni lehetett a feszültséget a hetekben, ezért is döbbent le az egész világ az internetet elárasztó képeket látva, amelyeken Selena Gomez és Hailey Bieber boldogan cseveg és öleli meg egymást.

Hogy pontosan mi történt, nem tudni, de az biztos, hogy a két híresség hivatalosan is fegyverszünetet tart, sőt mi több, barátságot kötött egymással. Ezt pedig nagyon jól tükrözi a tudatosan vagy nem tudatosan választott vörös szőnyeges viseletük is. Míg Selena Gomez kicsit a független business woman stílust erősítette, addig Hailey testhezálló barna ruhájában úgy ragyogott, mint egy szirén.

Hogy meddig tart a barátság, illetve ki és hogyan kereste meg a másikat, azt valószínű csak később tudja meg a közönség. Mindenesetre nem túlzás azt állítani, hogy ennek most több millió rajongó örül, akárcsak maga Justin Bieber.

Selena Gomez említett dokumentumfilmje november 4-én fog debütálni az Apple TV+ kínálatában, amelynek előzeteséből már sejteni lehet, hogy a betegsége, a mentális problémái és bizony-bizony a Justin által okozott „szívfájdalma” is fontos fejezetet fog kapni.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto