Barion Pixel Megérkezett Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmjének előzetese – Coloré

Megérkezett Selena Gomez My Mind & Me című dokumentumfilmjének előzetese

2022. 10. 15.

Alek Keshishian rendező a kilencvenes években Madonna életéről is készített hasonló alkotást, most azonban napjaink egyik legnagyobb sztárjáról, Selena Gomezről tudhatunk meg mindent.

Az Apple TV+ november 4-én mutatja be a Selena Gomez: My Mind & Me című dokumentumfilmet – két nappal a film AFI Fest bemutatója után.

Az Apple sajtóközleménye szerint a film egyszerre lesz nyers és intim, ami Selena Gomez elmúlt hat évét mutatja be új megvilágításba helyezve a sztárt, miután egy váratlan fordulat a sötétségbe sodorta őt. Ennek alapján úgy tűnik, Keshishian nem sokkal azután kezdett el dolgozni a dokumentumfilmen, hogy 2015-ben megrendezte Gomez Hands to Myself című videoklipjét.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto

Az alkotás új előzetese azt mutatja be, hogy Selena Gomez miként birkózik meg a hírnévvel, a lupusszal, azt, hogy mentális betegséggel küzd, és folyamatosan úgy érzi, hogy nem elég jó. A fő vonulata a filmnek az, hogy Gomez soha nem dönthette el, akar-e a reflektorfényben lenni vagy sem. A popsztár és színésznő arra akarja használni ezt a kitárulkozó projektet, hogy másokon segítsen vele.

Selena Gomez
Forrás: Northfoto

Selena zenei karrierjét egy időre takaréklángra tette, most inkább filmes vonalon bontakozik ki. Óriási siker lett nyomozós sorozata, melyben Steve Martin és Martin Short a partnerei. A Gyilkos a házban című szériának már a második évada fut a Hulun és a Disney+-on.

Ami azonban ennél is érdekesebb, sőt mi több szaftosabb, hogy a dokumentumfilmben kap egy igen komoly fejezetet a Justin Bieberrel való se veled, se nélküled kapcsolata, amelyről végre kiderül, hogyan is lett vége. Tehát ezzel pont kerül az eddig sokat találgatott kérdésre, hogy Hailey Bieber miatt szakított-e annak idején a két zenész egymással.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto