Szeretnénk úgy kezdeni az újévet, mint Salma Hayek

2022. 01. 05.

A latin díva a tavalyi évköszöntőhöz hasonló posztot tett ki az Instagramjára a 20 millió követőjének, mi pedig irigykedünk.

Salmát irigyelhetjük a szépsége, az alakja és az újévi szokásai miatt is. Hétfőn Hayek meleg üdvözletét küldte közel 20 millió követőjének az Instagramon az év első nyaralási posztjában, ahogy tette az 2021 elején is.

Salma Hayek Hollywood Walk Of Fame Ceremony
Forrás: Northfoto

Hayek megosztott egy fotót, amin Saint Laurent leopárdmintás fürdőruhát visel, mélyen dekoltált nyakkivágással, fekete téglalap alakú árnyalatokkal, egy csésze meleg kávéval, méghozzá festői trópusi kilátás mellett.

„Első #kávé első #hétfő az első hónapban egy új év.” – írta.

Hasonlóképpen, 2021-ben barna bikinit és téglalap alakú mintákat viselt, bár az a medenceparti megjelenés nem volt olyan különleges, mint a 2022-es állatmintás, amely az elmúlt években visszatért a trendekbe.

Salma legutóbb a A Gucci-ház című filmben szerepelt és természetesen van ehhez illő fürdőruhája is. A színésznő meglehetősen sokat posztol medence mellől, de ez nem véletlen. Egy korábbi interjúban elmondta, büszke a testére, amiért nagyon sokat tesz. Szeretné az ötvenes nőket arra buzdítani, hogy mutassák meg magukat, ha jól érzik magukat a bőrükben.

Forrás: harpersbazaar.com