Tom Ford keményen elmondta a véleményét a House of Gucci című filmről

Az biztos, hogy az év egyik legjobban várt filmjének számított a House of Gucci, amely a neves olasz divatház mögött álló családi birodalomról, a nagy árulásról és az azóta híressé vált Maurizio Gucci meggyilkolásáról szól.

A filmet nemcsak a fekete özvegyként elhíresült, Patrizia Reggianit megformáló Lady Gaga miatt várták úgy, hanem a többi zseniális színészlegenda neve miatt is, mint például Jared Leto, Jeremy Irons és Al Pacino.

2021 House Of Gucci Movie Set
Forrás: Northfoto

Az alkotásban a Gucci házat sikeressé tevő Tom Ford személye is kapott egy szálat, ugyanis aki nem tudná, annak idején a tervező látásmódja és ízlése emelte újra magasba a fényét vesztett luxusmárkát. Természetesen a produkciót maga Tom Ford is megnézte, aki kicsit sem volt elragadtatva a végeredménytől.

Fordot Reeve Carney színész alakítja a filmben, azonban az ő kivételével szinte mindenki színészi játékához fűzött kritikát. Állítása szerint Leto, aki Paolo Guccit keltette életre lehengerlő volt, bár szerinte sértő, ahogy ábrázolni akarták a néhai tervezőt.

„Paolo, akivel többször is találkoztam, valóban különc volt és furcsa dolgokat művelt, de egyáltalán nem hasonlított a Leto által alakított karakterre, hiszen sem őrült, sem pedig szellemileg visszamaradott nem volt.”

A tervező szerint sokak számára voltak humorosak ezek a jelentek, ám a valóságban ez kicsit sem volt vicces. Véresnek és tragikusnak írta le az akkor történteket, amit ő maga szomorúnak látott visszanézve a filmvásznon.

Az 1990-es évek végén Ford segítségével nyerte vissza régi fényét a Gucci, aki nemcsak tervezője, hanem művészeti vezetője is volt egészen 2003-ig a márkának. 2005-ben alapította meg saját divatházát.

Forrás: justjared.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

4+1 dolog a sminkelésben, amit ne kövess el 40 felett