Ryan Gosling az 1980-as évek népszerű sorozatának filmadaptációjában lesz főszereplő

Az élőszereplős Barbi film után most egy szintén kasszasikernek ígérkező alkotásban mutatja meg zseniális színészi képességeit Ryan Gosling.

Ryan Gosling hosszú évek óta Hollywood legtehetségesebb színészei között van számon tartva, akinek remek érzéke van az új szerepeinek kiválasztásában is.

Ryan Gosling
Forrás: Northfoto

Egy éve jelentették be, hogy Margot Robbie mellett Ryan Gosling lesz a másik főszereplője az élőszereplős Barbie filmnek, amelyben Kent fogja alakítani.

Bár a forgatások még javában zajlanak, máris itt az újabb filmes hír vele kapcsolatosan, hiszen ő eleveníti meg az 1980-as évek tévésorozatának – The Fall Guy – filmadaptációjában a főkaraktert. A filmet Sydney-ben, Ausztráliában fogják forgatni. Az eredeti tévésorozat 1981 és 1986 között futott, amelyet Glen A. Larson készítette.

A készülő produkciót egyébként nem csak a rajongók, hanem az ausztrál polgárok is nagyon várják. Többek között a filmben való munkalehetőségek és a turisztikai sikerek miatt. A film elvileg több mint 244 millió ausztrál dollárral járul hozzá az ausztrál gazdasághoz.

“Örömmel üdvözöljük a The Fall Guy a rendkívül sikeres Location Incentive 30 millió dolláros (21,1 millió dolláros) támogatásával, több mint 1000 ausztrál szereplőt és stábtagot, valamint több mint 3015 ausztrál statisztát foglalkoztat.”

Ryan Gosling olyan filmek főszereplőjeként írta be magát a történelembe, mint a Kaliforniai álom, a Túl a fenyvesen, a Törés vagy éppen a Robert Durst életét feldolgozó Véres románc című alkotás.

2016 La La Land Movie Set
Forrás: Northfoto

Ez is érdekelhet:

Christopher Walken

Az Oscar-díjas Christopher Walken számtalan A-kategóriás filmben játszott, de még most 79 évesen sem hajlandó abbahagyni a munkát. Több sorozat és film főszereplőjeként láthattuk közel a 80-hoz is, most pedig egy újabb nagysikerű alkotással bővíti az amúgy sem rövid listáját. Ha tudni akarod, melyik filmhez csatlakozik, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A 3 legmakacsabb csillagjegy, akikre senki sem tud hatni