Barion Pixel Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyermeke – Coloré

Megszületett Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham második gyermeke

2022. 02. 06.

Rosie Huntington-Whiteley néhány napja életet adott második gyermekének.

Rosie Huntington-Whiteley egy közeli rokona árulta el az örömhírt, ahogy azt is, hogy első gyermekük, Jack után most egy kislánnyal bővült a sztárpár családja.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham
Forrás: Northfoto

A 34 éves modell Londonban szülte meg a kicsit, távol Hollywood zajos és paparazzikkal teli városától, hogy minél nyugodtabban és stresszmentesebben élhesse meg terhessége 9 hónapját.

Guests Arrive To The Premiere Of "mechanic: Resurrection"
Forrás: Northfoto

Az egykori Victoria’s Secret modell és 54 éves férje, Jason Statham már 12 éve alkotnak egy párt, 2015-ben pedig hivatalosan is eljegyezték egymást. A két sztár mindig is védte a magánéletét a nyilvánosságtól, ezért elsőszülött gyermekükről, Jack Oscarról is ritkán osztanak meg képet.

A kislányról viszont még nem mutattak fotót, ahogy azt sem tudni, milyen nevet kapott híres szüleitől. Annyit azonban elárult a modell családtagja, hogy Rosie és a kicsi is jól vannak, a szülés pedig könnyen és komplikációk nélkül zajlódott.

Rosie Huntington-Whiteley egyébként az anyává válás után sem adta fel a karrierjét. A modellkedés mellett filmekben is kipróbálta magát, illetve saját szépségápolási márkát és cipőmárkát is piacra dobott.

Forrás: metro.co.uk.