Barion Pixel Rosie Huntington-Whiteley 9 hónapos terhesen is lenyűgözően szép – Ez lenne a titka – Coloré

Rosie Huntington-Whiteley 9 hónapos terhesen is lenyűgözően szép – Ez lenne a titka

2022. 01. 24.

Rosie Huntington-Whiteley kétség kívül a sztárvilág egyik legszebb kismamája, amit legújabb képén be is bizonyított.

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham Hollywood legirigyeltebb párjai közé tartoznak, hiszen 12 éve alkotnak boldog párt és most második kisbabájuk is úton van.

3rd Annual #revolveawards 2019
Forrás: Northfoto

Bár magánéletükről alig osztanak meg valamit, a Rosie most kivételt tett és megmutatta, hogyan néz ki terhessége utolsó heteiben. A szépséges szupermodell, ma már elsősorban üzletasszonyként tevékenykedik. Saját szépségápolási- és cipőmárkát hozott létre a neve alatt, így a külső megjelenés a mai napig kulcsfontosságú az életében.

Egy interjúban elmondta, hogy számára terhesen tízszer olyan fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, hiszen nemcsak magának, hanem a szíve alatt dobogó kis életnek is komfortos érzést szeretne biztosítani. Erről pedig úgy néz ki az utolsó hónapban sem hajlandó lemondani.

The Gentlemen Premiere London
Forrás: Northfoto

Instagramra feltöltött legújabb képén, ugyanis jól látszik, hogy a nagy pocakján kívül ugyanolyan tökéletes maradt az alakja. A 34 éves Rosie Huntington-Whiteley természetesen igazi rituáléval kezdi a napját. Többek között citromos vízzel és a bőre hidratálásával.

De állítása szerint az a titka, hogy párja, Jason Statham odaadó és gondoskodó édesapa, így bármikor, amikor épp rosszabb napja van vagy szüksége lenne egy kis pihenésre, kérnie sem kell a Blöff sztárját, hiszen szó nélkül teljesíti apai kötelességeit.

A sztárpárnak egyébként már van egy 4 éves kisfia, Jack Oscar Statham, 2016-ban pedig el is jegyezték egymást, de az esküvőre még nem kerítettek sort.