Barion Pixel Ronan Keating 46 évesen nagypapa lett! A Boyzone énekesének fiának lánya született – Coloré

Ronan Keating 46 évesen nagypapa lett! A Boyzone énekesének fiának lánya született

2023. 03. 10.

Az egykori popénekes, Ronan Keating fia maga is híres, ugyanis a Love Island reality szereplője volt, 23 évesen pedig apa lett.

Ronan Keatingre gondolva nem éppen a nagypapa szó jut az eszünkbe, pedig a napokban hivatalosan is azzá vált. Keatingnek öt gyermeke van, a legidősebb Jack, majd őt követi Missy (22) és Ali (17). Az újdonsült apának és két húgának Yvonne Connolly az anyjuk, míg a soron következő Coopernek (5) és Coconak (2) Storm Keating az édesanyja, aki Ronan Keating második felesége.

Ronan Keating
Forrás: Northfoto

Az új csöppség tehát népes családba született. Azt nem tudni, ki az édesanyja, mert Jack a Love Island-es reality szereplése után visszavonult a nyilvánosságtól és nem számolt be romantikus kapcsolatról.

Üdvözöllek a világban, kis hercegnőm.

– írta ki közösségi oldalán Jack, egy fekete-fehér képet mellékelve, melyen kisbabáját tartja a kezében, miközben elérzékenyülve nézi.

Pár hónappal ezelőtt Ronan Keating fia, aki meglehetősen emlékeztet zenész apjára, így nyilatkozott:

Még mindig egyedülálló vagyok, és készen állok a szerelemre. A Hinge-en (egy társkereső alkalmazás) fent vagyok, de nem használom túl komolyan. Időnként belemerülök, és élvezem, hogy szingli vagyok. Az emberek azt hiszik, hogy a fiókom hamis. Pedig hitelesítettem, de még mindig azt hiszik, hogy hamis profil, aki ellopta valaki más fényképeit.

Ronan Keating
Forrás: Northfoto

Később azt is elmesélte, hogy egy randi műsorban forgat, ez az ITV-n a Vacsora-randevúk. A pár hetes forgatás alatt jó pár lánnyal találkozott, és az is lehet, hogy valaki volt olyan szerencsés, hogy végül anyukává tette. Márciustól látható a randis reality, így talán abban derül majd fény a kismama kilétére.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto