Barion Pixel Rihanna apja így reagált arra, hogy nagypapa lesz – Coloré

Rihanna apja így reagált arra, hogy nagypapa lesz

2022. 02. 01.

Ronald Fenty gyorsan reagált a tegnapi hírre, miszerint lánya, Rihanna első babáját várja, A$AP Rocky rappertől.

A TMZ által lehozott csodás hír végigsöpört a neten, így Rihanna sem titkolta tovább: valóban kisbabát vár.

Rihanna Has Stripped Off In A New Advertising Campaign For Her Own Lingerie Brand 'savage X Fenty'
Forrás: Northfoto

A 33 éves popénekes és divatmogul édesapját barbadosi otthonában lepte meg az egyik magazin, akiknek elmondta: „Hihetetlenül boldog vagyok! Majd kiugrottam a bőrömből, amikor elmondta nekem. Annyira izgatott és boldog vagyok! Rihanna mindig is szeretett volna anya lenne, ezt mondta is nekem. És jó anya lesz, hiszen a családban mindig gondoskodik a kisebbekről.”

A boldog nagypapa egy nappal a világ előtt értesült az örömhírről, telefonon. A kismama fotókat is küldött neki a születendő kicsiről, akinek a nemét még nem tudni, de közeli barátok állítják, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Rihanna és az édesapja
Forrás: Northfoto

A rendkívül jó üzleti érzékkel megáldott híresség most már a rajongók elől sem rejteget semmit, meg is mutatta gömbölyödő pocakját a közösségi médiában.

A két sztár kapcsolata 2020 decemberében került reflektorfénybe, amikor egyre több fotón szerepeltek együtt. 2021 tavaszától már hivatalosan is együtt voltak, mára pedig révbe értek. A rapper egy korábbi interjújában élete szerelmének hívja az énekesnőt, aki minden szempontból megváltoztatta őt.

Forrás: tmz.com