Barion Pixel Kiderült, mi okozhatta Robert De Niro 19 éves unokájának halálát – Coloré

Kiderült, mi okozhatta Robert De Niro 19 éves unokájának halálát

2023. 07. 06.

A megtört édesanya egy Instagram poszt alatti kommentben osztotta meg a közönséggel, mi vezetett a mindössze 19 éves Leandro De Niro Rodriguez hirtelen halálához.

Mindössze néhány napja röppent fel a hír, miszerint Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez 19 éves korában elhunyt. Édesanyja, Drena De Niro hamar megtörte a csendet, s egy Instagram kommentben osztotta meg a követőivel fia halálának feltételezett okát. 

Kommentekben az igazság

A megtört édesanya három nappal ezelőtt tette közzé saját, s édesapja, Robert De Niro közleményét az üggyel kapcsolatban. Ő maga a következőképp emlékezett meg fiáról: „Elképesztő sokk és mérhetetlen fájdalom, hogy el kell búcsúznunk imádott fiúnktól, Leótól. Hálásak vagyunk azért a mérhetetlen szeretetért, amit kapunk, de mindenkit arra kérünk, adják meg nekünk azt teret és időt, amire szükségünk van a gyász feldolgozásához.” 

Robert De Niro, unoka, halál, Leandro De Niro, Drena De Niro
Drena és Robert De Niro egy filmbemutatón a kétezres évek elején. Kép forrása: Kevin Winter/Getty Images

Drena közleménye alatt sorjáznak az érthetetlen rajongók kérdőjelei, amely nem is csoda, tekintve Leandro fiatal korát. Az édesanya nem sokáig teketóriázott, hogy megossza velük fia halálának feltételezett okát:

Fentanilba áztatott drogokat adtak el neki úgy, hogy a dílerek tudták, az mit tartalmaz, mégis odaadták neki. Ezek a rohadékok csak arra utaznak, hogy minél többen vásároljanak tőlük, a fiam pedig örökre odalett.

A sokk mértékét mutatja, hogy Drena azóta napi rendszerességgel oszt meg képeket a fiáról, s írja le az életével és halálával kapcsolatos gondolatait.

„Alig tudok gépelni a könnyeimtől… Ez az egész egyáltalán nem fair, és annyira fáj a szívem! Sosem gondoltam volna, hogy ekkora fájdalommal még képes egyáltalán működni. Leo, drágám, ugyanúgy szeretlek ma, mint az első nap, amikor a karjaimban tartottalak. Ma ugyanaz az ember vitt el engem a temetésedre, aki hazahozott minket a kórházból a születésed után. Te maga voltál a kedvesség, az elfogadás és szeretet.” Posztja végén Drena megjelölte Leo édesapját, Carlos Rodriguez művészt is, aki annyit válaszolt: „Túl korán hagyott itt minket.”

Robert De Niro és a gyász

rendőrség hétfőn foglalt állást az ügyben. Eszerint egy férfit eszméletlen állapotban találtak egy New York belvárosában található lakásban, miután a rendőrség 14 óra 23 perc körül 911-es segélyhívást kapott. (Mint később kiderült, egy barátja találta meg Leandrót, mivel napok óta nem hallott róla.) A férfit a kiérkező mentők halottnak nyilvánították, már nem lehetett rajta segíteni. Az információk szerint a holttestét egy széken ülve találták meg, mellette pedig egy tálban ismeretlen eredetű fehér port észleltek.  

Nagyapja, Robert De Niro is megszólalt halála óta: a színészóriás megköszönte mindenkinek az együttérzést, ám egy kis nyugalmat kért annak érdekében, hogy családja fel tudja dolgozni Leo elvesztését. Drena egyébként Robert De Niro legidősebb gyermeke: édesanyja Diahnne Abbott, De Niro első felesége. A színésznek összesen hét gyermeke született: Drena, Raphael, Julian, Aaron, Elliot és Helen, s idén áprilisban, 79 éves korában jött világra hetedik gyermeke, Gia. A kislányt barátnőjével, Tiffany Chennel együtt nevelik. 

De Nirón kívül a sztárvilág apraja-nagyja is részvétét fejezte ki a családnak, többek között Lenny Kravitz és Naomi Campbell is megemlékezett az elhúnytról, s kívánt kitartást a gyászolóknak. 

Forrás: People.com
Borítókép forrása: Mike Coppola/Getty Images