Barion Pixel Robert De Niro unokájának halála – A színész megtörte a csendet – Coloré

Robert De Niro unokájának halála – A színész megtörte a csendet

2023. 07. 04.

Vasárnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Robert De Niro unokája. A legendás színész most megtörte a csendet.

Robert De Niro unokája, Leandro De Niro Rodriguez 19 éves korában hunyt el július 2-án. A tényt a fiú édesanyja, Drena De Niro erősítette meg vasárnap este az Instagramján.

A hírt a hétfői napon a színészlegenda is kommentálta. Mint mondta:

Köszönjük az együttérzést. Most egy kis nyugalmat kérünk, hogy feldolgozzuk Leo elvesztését.

A fiú édesanyja, Drena De Niro is megköszönte a hatalmas szeretetet és támogatást, amit az utolsó két napban kaptak, de apjához hasonlóan ő is arra kéri a sajtó képviselőit, hogy ne tegyenek fel kérdéseket ebben a nehéz időszakban.

Robert De Niro unokájának halála

Drena De Niro szívfacsaró szavakkal búcsúzott fiától vasárnapi Instagram-posztjában. Utolsó üzenetében azt írta neki, hogy nem tudja, hogyan fog élni nélküle, de megpróbálja terjeszteni azt a szeretetet, amit fia adott a világnak. Megírta, hogy mennyire szereti őt, és hogy sajnálja, hogy a szeretet önmagában nem volt elég arra, hogy megmentse.

Robert De Niro unokájától így búcsúzott a színész lánya / Kép forrása: Instagram
Robert De Niro unokájától így búcsúzott a színész lánya / Kép forrása: Instagram

Mint kiderült, a fiú holttestét vasárnap délután találták meg egy Wall Street-i bérelt lakásában. Teste egy széken ült, egy mellette lévő tányéron pedig egy ismeretlen eredetű fehér por volt. Leandrót barátja találta meg, aki napok óta nem hallott róla. Mint a férfi elmondta, gyakran találkoztak Leandróval munkán kívül is, de sokáig nem tudta, hogy kinek az unokája a fiú. Magának való embernek írta le, akinek mindenkihez volt egy kedves szava.

Leandrót is vonzotta a filmezés, és voltak már kisebb szerepei különböző filmekben. Sajnálatos módon azonban a sors úgy hozta, hogy nem futhat be nagypapájához hasonló karriert.

Halálának körülményeit még vizsgálják.

Forrás: People, Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images