Barion Pixel Riley Keough elárulta, mit érez valójában egykori nevelőapja, Nicolas Cage iraánt – Coloré

Riley Keough elárulta, mit érez valójában egykori nevelőapja, Nicolas Cage iraánt

2023. 08. 21.

Elvis Presley unokája, Riley Keough elhunyt édesanyja, Lisa Marie nyomán ismerte meg a színészt, aki két évig volt a mostohaapja.

Nicolas Cage és Lisa Marie Presley 2000-ben jöttek össze, 2002-ben házasságot kötöttek, de aztán pár hónap múlva el is váltak. Ekkor a szintén színésznő Riley Keough még csak 12 éves volt. Riley, aki Lisa Marie Presley és Danny Keough zenész lánya, nemcsak Nicolas Cage-t tudhatta pótpapának, hanem Michael Jackson és Michael Lockwood mostohalánya is volt, hiszen anyukája állandóan kereste a szerelmet.

Nicolas Cage és Lisa Marie
Forrás: Kevin Winter/Getty Images

A Daisy Jones & The Six 34 éves sztárja egy új interjúban elárulta, hogy nagyon kedveli és sokra tartja Cage-t, így ha ez felmerülne, szívesen dolgozna együtt Nicolasszal.

A tragikusan, szívelégtelenségben elhunyt Lisa Marie összesen négyszer volt házas. 1988 és 1994 között volt egy pár Riley Keough apjával, Dannyvel. Nagyon jó barátok maradtak, a nő életének utolsó éveiben is egy fedél alatt éltek, mint lakótárs-barátok. A férfi volt, aki a házvezetőnő riasztására megtalálta Lisa Marie élettelen testét január 12-én.

Riley Keough
Forrás: Neilson Barnard/Getty Images

Ahogy ők ketten külön mentek, Lisa gyorsan a poplegenda oldalán kötött ki és meg is házasodtak Michael Jacksonnal.

A házas nevem Mrs. Lisa Marie Presley-Jackson. Nagyon szerelmes vagyok Michaelbe, az életemet annak szentelem, hogy a felesége legyek. Megértem és támogatom őt. Mindketten alig várjuk, hogy családot alapíthassunk.

Két évig voltak házasok, 1996-ban adták be a válókeresetet. Ezután volt egy eljegyzése John Oszajcával, akit Nicolas Cage-ért hagyott el 2000-ben. 2002-es válásuk után jött Michael Lockwood, az utolsó férj. 2006-ban feleségül vette Lisát, majd 2008-ban megszülettek ikerlányaik, Harper és Finley. A pár tíz év házasság után 2016-ban szakított, és csúnya felügyeleti harcot vívott.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Northfoto