Barion Pixel Kiderült, hogy titokban gyermeke született Riley Keough színésznőnek, nem sokkal azelőtt, hogy anyja, Lisa Marie Presley elhunyt – Coloré

Kiderült, hogy titokban gyermeke született Riley Keough színésznőnek, nem sokkal azelőtt, hogy anyja, Lisa Marie Presley elhunyt

2023. 01. 23.

Az örömhírről Riley Keough férje, Ben Smith-Petersen számolt be, méghozzá az emlékünnepi beszédében, amit a nemrég elhunyt híresség számára tartottak.

Lisa Marie Presley tragikusan korai halála nagy szomorúságot váltott ki a családja és a rajongók körében. Elvis Presley és Priscilla Presley 54 éves lánya feltehetőleg apai ágon örökölt szívbetegsége miatt halt meg.

Lánya, Riley Keough színésznő eddig nem szólalt meg anyja halálával kapcsolatban, de az Instagramon már elbúcsúzott szerettétől egy közös képpel, melyhez mindössze egy szívet írt ki. Riley férje, Ben-Smith Peterson azonban beszédet mondott a Lisa Marie emlékére megtartott ünnepségen, és így fény derült egy eddig titkolt örömre is a családban.

Riley Keough és férje, Ben
Forrás: Northfoto

A Presley család Graceland-i birtokán tartott megemlékezésen beszélt Lisa Marie veje, és anyja Priscilla is. Ezen a családi birtokon helyezik végső nyugalomra is a sztárt, illetve itt nyugszik Elvis is, annak édesanyja, és Lisa Marie tragikusan elhunyt fia, Benjamin is, aki Riley fivére volt.

Remélem, tudom szeretni a lányomat majd úgy, ahogy te szerettél minket, ahogy szeretted a bátyámat és a húgaimat. Köszönöm, hogy erőt adtál, a szívemet, az empátiámat, a bátorságomat, a humorérzékemet, a modoromat, a temperamentumom, a vadságom, a szívósságom, mindent amit tőled kaptam. A szívedből vagyok, a húgaim is a szíved egy darabja, a bátyám is a szívedből egy rész.

– mondta Smith-Petersen anyósáról, miközben a felesége, Riley Keogh szavait olvasta fel.

Riley Keough és Lisa Marie Presley
Forrás: Northfoto

Így derült ki, hogy Riley Keough-nak és Bennek már van egy lánya, akinek születéséről eddig nem tudott a nagyérdemű. Többet nem lehetett megtudni róla, sem a nevét, sem a pontos születési dátumot. A színésznő képviselője megerősítette egy külföldi lapnak, hogy a párnak 2022-ben született egy kislánya.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto