Barion Pixel Így tisztelgett Riley Keough színésznő 54 éves korában elhunyt édesanyja, Lisa Marie Presley előtt – Coloré

Így tisztelgett Riley Keough színésznő 54 éves korában elhunyt édesanyja, Lisa Marie Presley előtt

2023. 01. 21.

A 33 éves sztár, Riley Keough, Lisa Marie Presley legidősebb gyermeke megtörte hallgatását anyja tragikus halálával kapcsolatban, és az Instagramon osztotta meg érzéseit a rajongókkal.

Riley Keough, Elvis Presley unokája több filmben szerepelt már, hamarosan pedig a nagy dobásnak ígérkező Daisy Jones & The Six című zenei sorozatban látható majd. Riley gyászolja szeretett édesanyját, Lisa Marie Presley-t, akinek ő a legidősebb gyermeke, a három élő gyerek közül.

A szépséges sztár megtörte hallgatását anyja tragikus halálával kapcsolatban, miután az 54 éves korában tragikusan elhunyt – feltehetőleg egy genetikai hátterű szívbetegség miatt.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

Elvis Presley unokája nem adott ki teljes nyilatkozatot, de az Instagramon megosztott egy visszaemlékező fotót magáról és imádott anyukájáról. Ezen a fotón Riley és Lisa Marie gyengéden néznek egymásra. Riley Keough egyszerűen egy piros szívecskés emojival kommentálta a képet.

Mint ismeretes, Lisa Marie Presley-t kórházba szállították, miután január 12-én a kaliforniai Calabasasban található otthonában szívmegállást szenvedett. Az ex férje, Danny Keough, akivel egy fedél alatt éltek, próbált rajta segíteni, amíg a házvezetőnő hívta a mentőket. Édesanyja, Priscilla Presley, aki maga is híres színésznő, és Riley mellette voltak az utolsó óráiban.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

Két nappal a halála előtt Lisa Marie még részt vett a Golden Globe-on édesanyjával és az Elvis film sztárjával, Austin Butlerrel, aki Baz Luhrmann filmjében Lisa Marie apjaként nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto