Barion Pixel Riley Keough, Camila Morrone, Timothy Olyphant és Sam Claflin a főszereplői a zenerajongók által legjobban várt sorozatnak – Íme az előzetes – Coloré

Riley Keough, Camila Morrone, Timothy Olyphant és Sam Claflin a főszereplői a zenerajongók által legjobban várt sorozatnak – Íme az előzetes

2022. 12. 11.

A Prime legújabb nagy dobása a hetvenes évek zenei világába kalauzol el minket, a Daisey Jones & The Six egy bestseller adaptációjaként készült el, amelynek főszereplője Elvis Presley unokája, Riley Keough.

Végre bepillanthatunk abba a különleges világba, amit Taylor Jenkins Reid 2019-es regénye, a Daisy Jones & the Six hozott el számunkra. A könyv gyorsan a New York Times bestseller listájának élére ugrott, így nem csoda, hogy már készül is belőle a széria. Sőt, jövő év tavaszán láthatjuk is a 70-es évekbeli fiktív rockzenekar életét bemutató, kalandos művet, amelynek főszereplője Riley Keough.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

Taylor Jenkins Reid regényének sztorija bemutatja, hogyan alakul meg a The Six nevű rock banda, majd miként egészül ki Daisy Jones énekesnővel, hogyan jutnak el a csúcsra, és mi vezet a csúfos és gyors bukáshoz. Az 1970-80 között játszódó sztori egyedi zenei világot kínál, tele van szerelemmel, izgalmakkal, bonyodalmakkal és rock’n’roll-al.

A sorozatban a banda frontemberét, Billy Dunne-t a sármos Sam Claflin játssza, feleségét, Camila Morrone kelti életre, míg Daisy Jones-t Riley Keough formálja meg, aki egyébként Elvis Presley unokája a való életben, tehát a zeneiség ott van a vérében. A további szereplők között ott van Suki Waterhouse, Will Harrison és Timothy Olyphant is. A szerelmi szál erős lesz a cselekményben, ami Daisy és Billy között alakul ki, akik mindketten a banda frontembereivé válnak.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

A hivatalos leírás szerint a két karizmatikus énekessel az élén a zenekar az ismeretlenségből hirtelen hírnévre emelkedik. Aztán egy teltházas előadás után a chicagói Soldier Fieldben mégis feloszlanak. Most, évtizedekkel később a banda tagjai végre beleegyeznek, hogy felfedjék az igazságot. Ez a történet arról szól, hogyan robbant be egy ikonikus zenekar ereje csúcsán.

A regényt az eredeti Fleetwood Mac zenekar története ihlette. A sorozat producere Reese Witherspoon, illetve annak produkciós irodája. A Daisy Jones & The Six premierje március 3-án lesz a Prime streaming platformján.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto