Barion Pixel Camila Morrone lett Jennifer Lawrence legjobb barátnője – Coloré

Camila Morrone lett Jennifer Lawrence legjobb barátnője

2022. 10. 04.

A két színésznő, Camila Morrone és Jennifer Lawrence feltehetőleg a Ne nézz fel! kapcsán ismerkedett meg, amikor az Oscar-díjas színésznő Leonardo DiCaprioval forgatott.

Jennifer Lawrence bő fél éve vált édesanyává, de máris remek formában van és a kicsit bébiszitterre bízva legjobb barátnőjével szellőzteti ki a fejét New York csodás utcáin. Lawrence újdonsült barátnője az a Camila Morrone, aki modellből lett színésznő, és aki nem olyan régen még Leonardo DiCaprioval járt.

A két sztár feltehetőleg akkor ismerkedett össze, amikor Lawrence és DiCaprio a Ne nézz fel! című szatírát forgatták a Netflixnek és, amiben olyan további hírességek szerepeltek, mint Meryl Streep, Ariana Grande, Timothée Calamet, Jonah Hill és Chris Evans.

Jennifer Lawrence és Camila Morrone
Forrás: Northfoto
Jennifer Lawrence és Camila Morrone
Forrás: Northfoto

A barátnőket gyakran látni együtt, Jennifernek ugyanis fontos az anyaság mellett a saját énidő, vagyis, hogy a saját kikapcsolódására és feltöltődésére is elég időt fordítson. Sőt, ezt megtámogatja némi „munkaterápiával”, hiszen az Oscar-díjas sztár már dolgozik a következő projektjén, egy vígjátékon, amit producerként is jegyez. A No Hard Feeling című filmben a főhőst felbérli egy gazdag, idősödő házaspár, hogy esetlen és szociálisan érzékeny fiukkal barátkozzon. A szereplőgárdában ott van Matthew Broderick, Laura Benanti és Kyle Mooney.

Camila és Jennifer az utóbbi időben nagyon egymásra hangolódtak, sokat mutatkoznak együtt, és az is elképzelhető, hogy Camila lesz a színésznő kisfiának keresztanyja.

Camila Morrone James Franco 2013-as Bukowski című filmjében debütált színésznőként. 2018-ban tért vissza a Bosszúvágy című akciófilmben, majd közreműködött Augustine Frizzell rendezői debütálásában, a Never Goin’ Back című filmben. Ez utóbbi filmet a 2018-as Sundance Filmfesztiválon mutatták be, és az A24 adta ki. Miután szerepet kapott a Daisy Jones & The Six című sorozatban, Morrone jelezte, hogy karrierjét a modellkedés helyett a színészetre fogja összpontosítani.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto