Barion Pixel Camila Morrone sminkjének 3+1 egyszerű titka – Coloré

Camila Morrone sminkjének 3+1 egyszerű titka

2022. 09. 29.

Camila Morrone Leonardo DiCaprio leghosszabb kapcsolatainak egyike volt, aki nemcsak az Oscar-díjas színésszel való szerelmével, hanem szépségével is hírnevet szerzett magának.

Camila Morrone számos márka reklámarcaként tündökölt az elmúlt években, amelyet elsősorban hibátlan külsejének köszönhet. A szépséges modell-színésznőnek tökéletes bőre van, amit vastag smink helyett igyekszik a legtermészetesebb módon kiemelni mind a hétköznapok, mind a vörös szőnyeges eseményeken.

Egy nemrég készült interjúban pedig azt is megosztotta az őt követőkkel, miket használ ahhoz, hogy mindig ragyogó és üde legyen a sminkje.

1. Kávés radír és hidratáló

Camilla mielőtt feltenné az alapozót alaposan megtisztítja bőrét, amihez saját készítésű kávés radírt haszál. Ezzel eltávolítja az elhalt hámsejteket, egységesebb bőrtónust eredményezve, valamint a kávéban található koffein serkenti a bőr vérkeringését, amitől feszesebb és simább lesz az arca. Ezután pedig egy gazdag összetevőket tartalmazó krémet használ a hidratáláshoz.

2. Kukába az alapozó ecsettel

Bár sok sminkes használ sminkecsetet, Camila szerint nincs jobb a saját kezünknél, ha a lehető legszebben szeretnénk eldolgozni az alapozót a bőrünkön. Apró mozdulatokkal viszi fel, először az arc közepére, majd a homlok és áll részekre, amelyeket finom mozdulatokkal a nyakán is eldolgoz. Véleménye szerint így kevésbé lesz maszkszerű a smink, illetve nem is pazarol annyit, mint a sminkecsettel.

Camila Morrone
Forrás: Northfoto

3. Nude szemhéjpúder

Sokan szeretik a füstös, mély vagy éppen a cicaszemeket, Camila Morrone viszont állítja, hogy nincs szebb a gyöngyház vagy a nude színű szemhéjpúdereknél, ugyanis frissebbé teszik a tekintet és teljesen láthatatlanul érhetünk el vele hibátlan megjelenést.

+1. Sminkfixáló

A 25 éves modell – aki egyébként Al Pacino mostohalánya – szinte mindig úton van és nincs is mindig ideje újra meg újra felfrissíteni a sminkjét, ezért reggel a kész sminket egy speciális fixálóval fújja le, amely egészen estig kitart.

Forrás: allure.com

Borítókép forrása: Northfoto