Leonardo DiCaprio 4 év után is bolondul szépséges barátnőjéért

2022. 01. 07.

A színész mindenben szereti a maximumot nyújtani, és ez nemcsak a munkájára, hanem a szabadidejére is igaz.

Leonardo DiCaprio legutóbbi filmje, a Ne nézz fel! című szatíra elképesztő sikereket ért el. A legfrissebb hírek szerint a decemberi debütálása óta a Netflix harmadik legtöbbet nézett alkotása, amelynek a témája is igen fontos mondanivalót igyekszik közvetíteni az emberek számára.

Leonardo DiCaprio
Forrás: Northfoto

Ilyen volt a milliárdosok és politikusok manipulációja, a materiális dolgok felértékelése, valamint az a hozzáállás, hogy amit nem látunk, az nincs is.

Nos, a film igencsak hatásos görbe tükröt mutatott, ami valóban elgondolkoztatta a nézőket. Így nem is volt kérdés, hogy DiCaprio a produkció több hetes promotálása után legalább ugyanennyi időt töltsön pihenéssel. Pár napja – pontosabban újévkor – már sikerült lekapniuk a fotósoknak a színészt St. Barts partjain és saját hajóján, amint barátai társaságában élvezi a jó időt és a szabadságot.

Most azonban felbukkant barátnője, Camila Morrone is, akivel a mostani képek tanúsága szerint még mindig nagyon szenvedélyes a kapcsolata. A 24 éves modell és a 47 éves Oscar-díjas sztár a tengerben úszva élvezte egymás társaságát, miközben forró csókokat és öleléseket váltottak.

A két sztár már 4 éve alkot egy párt, akiket a szépséges modell mostoha apja, Al Pacino mutatott be egymásnak.

Forrás: dailymail.com