Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence közös filmjének újabb előzetese jött ki

A Netflix megosztotta a Don’t Look Up! című film előzetesét, amit mind a mozikban, mind a streaming szolgáltató kínálatában megnézhetünk majd.

A magyarul Ne nézz fel! című film egyszerre lesz vígjáték, katasztrófafilm és egy igazi sztárparádé, amit valószínűleg senki sem akar majd kihagyni. A történet szerint két csillagász (Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence) észlel egy, a Föld felé száguldó aszteroidát, ami képes lehet kiirtani az emberiséget.

2020 Don't Look Up Movie Set
2020 Don’t Look Up Movie Set

Eljutnak egészen az USA elnökéig (Meryl Streep), aki nem veszi őket kellőképpen komolyan, és a fiáról, egyben kabinetfőnökéről (Jonah Hill) is kiderül, hogy nem éppen legjózanabb gondolkodású ember. A hír ugyan elszabadul, de az emberek és a média sem úgy reagál, ahogy kellene, és ahogy a fenyegetés indokolná. A nagy kérdés pedig az: hogyan fogja így megúszni az emberiség a kipusztulást?

A film egyfajta görbe tükör is az emberek mai hozzáállásáról, ami azt kívánja bemutatni, mennyire érdektelenek vagyunk a bolygó jövőjét illetően, valamint képesek vagyunk minden alkalommal elbagatellizálni a globális méretű válságokat.

A decemberben érkező alkotásban olyan sztárok játszanak még, mint Cate Blanchett, Tyler Perry, Mark Rylance, Ron Perlman, Timothee Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (más néven Kid Cudi ), Himesh Patel Melanie Lynskey, Michael Chiklis és Tomer Sisley.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Hűtsd le magad egy vegán kapros töklevessel!