Az első fotó Riley Keough kislányáról, ahogy visszatérnek Lisa Marie Presley temetéséről

2023. 01. 25.

A színésznő, Riley Keough férje, azaz Lisa Marie veje emlékbeszédéből derült ki, hogy nem is olyan régen született meg első gyermekük, Elvis első dédunokája.

Riley Keough édesanyjához intézett búcsúját a férje, Ben Smith-Petersen olvasta fel a Presley család Graceland-i birtokán, ahol a temetés is zajlott. A megemlékezés szavaiból derült ki, hogy valamikor 2022 végén a Daisy Jones & The Six sztárjának kislánya született.

Remélem, tudom szeretni a lányomat majd úgy, ahogy te szerettél minket, ahogy szeretted a bátyámat és a húgaimat. Köszönöm, hogy erőt adtál, a szívemet, az empátiámat, a bátorságomat, a humorérzékemet, a modoromat, a temperamentumom, a vadságom, a szívósságom, mindent, amit tőled kaptam. A szívedből vagyok, a húgaim is a szíved egy darabja, a bátyám is a szívedből egy rész.

– hangzottak Riley Keough szavai férje tolmácsolásában.

Lisa Marie temetésén férje tolmácsolta a szavait.
Forrás: Northfoto

A 33 éves Riley és 31 éves ausztrál kaszkadőr férje továbbra sem árulták el a születés részleteit vagy a baba nevét, de az első lesifotó immár elkészült, mikor Keough leszállt a magánrepülőről, karjában a bébivel, Los Angelesben. A rocklegenda, Elvis Presley első dédunokája egy halvány rózsaszín takaróba volt bugyolálva, és egy fehér, hosszú ujjú felsőt viselt a repülőgépen. A csöppség csak néhány hónapos lehet.

Riley Keough és Ben 2012-ben ismerkedtek meg a Mad Max: A harag útja forgatása közben, és akkor kezdtek randevúzni, amikor visszatértek néhány jelenetet újraforgatni Ausztráliába.

Két hete találkoztunk akkor először, egy benzinkúton voltunk, és úgy éreztem, hogy neki fogok gyereket szülni. Olyan volt, mintha tudtam volna azonnal, hogy találkoztam a férjemmel. Nagyon klassz volt.

– mesélte korábban Riley Keough.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

Lisa Marie Presley tehát – bár tragikusan fiatalon hunyt el szívbetegsége miatt – több örömet is átélt utolsó hónapjaiban, hiszen unokázhatott, illetve részt vett a Golden Globe-on is, ahol együtt ünnepelt az apját alakító Austin Butlerrel, aki elnyerte az aranygömböt.

Forrás: hollywoodlife.com
Borítókép forrása: Northfoto