Barion Pixel Riley Keough, Elvis unokája elárulta, milyen nevet adott kislányának, és azt is, miért béranya hordta ki – Coloré

Riley Keough, Elvis unokája elárulta, milyen nevet adott kislányának, és azt is, miért béranya hordta ki

2023. 08. 10.

A sztárok körében egyre népszerűbb választás más nővel kihordatni a gyereket, de Riley Keough-nak nyomós oka volt ezt a döntést meghoznia, és nem is titkolja már az okát.

Riley Keough színésznő, aki Elvis Presley unokája, nehéz időket élt meg. Nemrég elvesztette édesanyját, Lisa Marie Presley-t, nagymamájával, a szintén színésznő Priscilla Presley-vel pedig elég változékony a kapcsolata. Lisa Marie 54 évesen hunyt el váratlanul, szívbetegségben.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

Egy friss interjúban beszámolt az örökösödési procedúráról, és arról is, hogy mindeközben megszületett kislánya, noha a terhességnek semmi jele nem volt.

A beszélgetésből kiderül, hogy a 78 éves Priscilla Presley, – aki a Dallas és a Csupasz Pisztoly sztárja volt – elvesztette unokájával szemben Elvis híres és gyönyörű Graceland-i birtokának jogait, Riley már Lisa Marie Presley hagyatékának egyedüli vagyonkezelője. De a 34 éves sztár szerint ez nem fekete vagy fehér, nincs köztük gyűlölködés, viszont a családi dolgokon túl a nevük komoly üzleti érdekeket is takar.

A Daisy Jones & The Six sorozat sztárja lerántotta a leplet egy nagy titokról is. Férjével, Ben Smith-Petersennel egyszer csak bejelentették, hogy született egy gyermekük. A kislányt Tupelo Storm Smith-Petersennek hívják.

Tupelo teljes neve mögött érdekes és különleges jelentés rejtőzik. Tupelo egy város, Mississippi államban, ahol nagyapja, Elvis Presley született. A Storm pedig Riley néhai testvérének, Benjaminnak állít emléket. Az ő középső neve volt, aki sajnos 2020-ban öngyilkos lett.

Riley Keough
Forrás: Northfoto

A színésznő azt sem rejtegeti tovább, hogy nem ő szült, hanem béranyát kértek fel a kis Tupelo kihordására. Ennek azonban nem divatos oka volt, nem féltette az alakját, sem a karrierjében nem akadályozta volna a várandósság. Riley Keough egy autoimmun betegségben szenved, amit a Lyme-kór okozott nála. Emiatt a szervezete nem működik megfelelően és nem akarta veszélyeztetni a babát. Jelenleg is kezelésekre jár Svájcba, hogy az immunrendszere rendben legyen.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/riley-keough-beranya-nev/