Barion Pixel Öngyilkos lett Regina King 26 éves fia – Coloré

Öngyilkos lett Regina King 26 éves fia

2022. 01. 23.

Regina King színésznőnek a 2022-es év ennél tragikusabban nem is indulhatott volna…

Az Oscar-díjas Regina King minden édesanya legszörnyűbb rémálmát élte át tegnap, amikor kiderült, hogy egyetlen gyermeke, Ian Alexander önkezével vetett véget az életének.

Hamilton Behind The Camera Awards
Forrás: Northfoto

Az 51 éves színésznő és a családja közös közleményt adott ki, amelyben a következőket írták:

„A családunkat minden szinten tönkretette Ian elvesztése. Egy ragyogó fény volt, aki mélyen törődött mások boldogságával. Családunk szeretné, ha most tiszteletben tartanátok a magánéletünket ebben az időszakban…”

Az öngyilkosság okát még nem tudni, ahogy azt sem, hogyan végzett magával a 26 éves fiatal ember. Az azonban biztos, hogy Regina King és fia nem egyszerűen jó, hanem csodálatos kapcsolatot ápoltak egymással. A Női szervek sztárja több interjúban is elmondta, hogy fiánál nagyszerűbb embert nem ismer a világon és elképesztően büszke rá.

„Nem tudod, mi a feltétel nélküli szerelem. Lehet, hogy azt mondod, hogy igen, de ha nincs gyereked, akkor nem tudod, valójában mi is az. Ám ha egyszer megtapasztalod, akkor tudni fogod, hogy ez a legteljesebb dolog a világon.”

Hasonlóképpen vélekedett híres édesanyjáról Ian is, aki szerint Regina Kingnél tökéletesebb édesanyát nem is kaphatott volna a sortól. A fiatal zenész több vörös szőnyeges eseményre is elkísérte a színésznőt, ahol jelét sem lehetett látni, hogy valami nincs rendben a lelkiállapotával.

Regina egy közeli barát szerint a fájdalmak fájdalmát éli meg jelenleg és úgy érzi ezen sosem lesz képes túllépni. A színésznő egyébként olyan filmekben tűnt fel, mint a Jerry Maguire – A nagy hátraarc, a Doktor Szöszi 2., és a Beépített szépség 2. A Ha a Beale utca mesélni tudna című filmet 2018-ban forgatták, amelyben olyan zseniális alakítást nyújtott, hogy még az Oscar-díjat is megnyerte.

Forrás: justjared.com
0 /eletmod/sztarok/regina-king-26-eves-fia-ongyilkos/