Barion Pixel Regé-Jean Page szerint nyugodtan másra oszthatják egykori szerepét – Coloré

Regé-Jean Page szerint nyugodtan másra oszthatják egykori szerepét

2022. 07. 20.

A Bridgerton-család 2020-ban debütált első évadának egyértelmű favoritja volt a Regé-Jean Page által alakított Simon Basset, aki a nézők legnagyobb megdöbbenésére nem tűnt fel a következő évadban – és úgy tűnik, ezután sem fog.

A Julia Quinn regényfolyamán alapuló romantikus kosztümös sorozat, a Bridgerton második évada március 25-én érkezett meg a Netflixre, majdnem egy évvel azután, hogy a készítők bejelentették: az első évad központi figurája, Simon Basset nem tér többet vissza. A könyveket ismerő rajongók ezt már tudhatták, a nézők nagyobb részét viszont kisebbfajta sokként érte a hír, hiszen Regé-Jean Page vitte a hátán az egész sztorit. Azonban a forgatókönyv követni kívánta az eredeti művet, ezért alakult így a történet és maradt távol Page.

Regé-Jean Page a Bridgerton családban.
A Bridgerton-család (2020). Regé-Jean Page mint Simon Basset, Phoebe Dynevor mint Daphne Bridgerton. Forrás: Northfoto

A brit színész a héten debütáló A szürke ember (The Gray Man) című produkcióban láthatjuk majd a Netflixen, ennek kapcsán kérdezte a Variety, de természetesen szó esett a számára ugródeszkát jelentő sorozatról is. Úgy tűnik, hogy Page maga mögött hagyta a produkciót, de jó emlékként gondol vissza rá.

Olyan jól hoztuk ezt a megváltó karakterívet, hogy az emberek elfelejtették, Simon borzasztó ember volt. (…) És így, mivel olyan jól megtettük a teljes kört, és mert jól fejeztük be a szálat, megmarad ez a nagyszerű érzés. Valóban bátornak kell lenni az ilyen történetek befejezéséhez.”

A színész elmondta azt is, hogy még nem volt ideje megnézni a Bridgerton második évadát, hozzátéve, hogy a “készítők azt tesznek, amit csak szeretnének” – mármint ezt arra értette, ha úgy döntenének, hogy újracastingolják Simon karakterét.

regé-jean page a szürke ember premierjén
A The Gray Man (A szürke ember) amerikai premierjén. Forrás: Northfoto

Regé-Jean Page részletezte a rosszfiúvá válás izgalmát is, hiszen Netflixen július 22-én megjelenő A szürke emberben – ahol Ryan Gosling és Chris Evans néz szembe egymással szuperkémként – ő sem pozitív figurát fog alakítani. Page játssza majd ugyanis Denny Carmichaelt, a CIA egyik vezetőjét, aki Gosling elfogására törekszik.

Megpróbálok mindent összeszedni, amit szeretek magamban – mindazt, amit gyerekkoromban kaptam –, belerakni egy dobozba, rákötni egy masnit, és elrejteni – mondta Page. Nagy öröm. Remélhetőleg az ember be tud kapcsolódni abba az élvezetbe, amit a közönség vele együtt fog eltölteni.”

Forrás: Variety.com

Ez is érdekelhet: Chris Evans minden figyelmét a párkeresésre fordítja

A szuperhősködést maga mögött hagyó Chris Evans nem pihen, újabb és újabb produkciókban láthatjuk majd az elkövetkező hónapokban. A Regé-Jean Page-dzsel közös A szürke ember lesz az első, amelyben gonosz karaktert fog alakítani, akinek a mániája, hogy levadássza Ryan Gosling karakterét. Arról, hogy Evans ezt a mániát mihez hasonlította, olvasd el friss cikkünket!