Barion Pixel A 43 éves Rebel Wilson nem tartotta magában: ezt gondolja Meghan Markle-ról és Harry hercegről – Coloré

A 43 éves Rebel Wilson nem tartotta magában: ezt gondolja Meghan Markle-ról és Harry hercegről

2023. 03. 05.

Rebel Wilson napjaink egyik legnépszerűbb és legérdekesebb színésznője, akinek a nevéhez az elmúlt évek leglátványosabb fogyását is köthetjük.

Rebel Wilson a vígjátékok koronázatlan királynője, ám most nem legújabb projektjére vagy fogyására kapták fel a fejüket a rajongói, hanem őszinte véleményére, mégpedig Meghan Markle-lel és Harry herceggel kapcsolatban. A 43 éves színésznő a Watch What Happens Live című műsorban mesélt arról, milyen volt az első találkozása a házaspárral.

Rebel Wilson
Forrás: Northfoto

Rebel Wilson szerint sokak számára lehet nagyon szimpatikus Meghan, ám a valóságban teljesen más benyomása lesz az embernek, ha a szemébe néz. Véleménye szerint kicsit sem közvetlen és jóval távolságtartóbb, mint ahogy azt mutatja a világnak.

Meghan nem volt olyan menő. És nem is volt olyan barátságos.

– mondta a sztár, aki elárulta, van egy közös barátjuk, aki egy pólójátékos. A férfi pedig már előre figyelmeztette, hogy csalódni fog, ha arra számít, amit az újságokban látott Meghan Markle-ről. Ezzel szemben Harry-t jóképűnek és kedvesnek tartotta.

Wilson szerint annak is köze lehetett Markle viselkedéséhez, hogy túlságosan közvetlen kérdéseket tett fel neki és Harry-nek. Többek között, hogy „Hol vannak a gyerekeik?”

Rebel Wilson természetesen nagyon boldog, hogy találkozhatott a párral, hiszen jelenleg ők folynak a csapból is, és bár nagyon megosztóak a vélemények azzal kapcsolatban, amit a médiában kommunikálnak, sokan találkoznának velük.

Meghan és Harry
Forrás: Northfoto

Rebel egyébként túlságosan is elfoglalt, hogy másokkal foglalkozzon, hiszen pár hónapja jelentette be, hogy kislánya született egy béranya segítségével, majd pár hete újabb mérföldkőhöz ért párkapcsolata is. Rebel Wilson és kedvese, Ramona Agruma Disneylandben jegyezték el egymást, amelyet most is a rajongókkal közöltek elsőként, méghozzá saját Instagram oldalukon.

Forrás: foxnews.com
Borítókép forrása: Northfoto