Barion Pixel Hivatalos: visszatér az elmúlt év legnagyobb queer film sikere, a Vörös, fehér és királykék – Coloré

Hivatalos: visszatér az elmúlt év legnagyobb queer film sikere, a Vörös, fehér és királykék

2024. 05. 12.

És természetesen a rendkívül szexi Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez is része a queer folytatásnak.

Ahogy azt korábban megírtuk, a Vörös, fehér és királykék című romantikus film teljesen a radar alatt jött, végül hatalmas sikert aratott, és lemosta a Heartstopper-t is, ami a Netflix nagy dobása akart lenni, de a második évad elég csalódás lett. Eközben a Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez főszereplésével készített film jóval többet adott, mint vártuk.

Vörös, fehér és királykék, queer
Forrás: imdb

Az amerikai elnök (Uma Thurman) fia és a brit herceg egymásba szeret, a végeredmény pedig izgalmas, vicces és elég fűszeres is, mert a Prime-ra készített film nem félt megmutatni, milyen is valójában egy queer románc napjainkban.

A váratlan sikert hozó alkotás pedig meg is kapja a folytatást. A Culver Theatre-ben a film főszereplőit és stábját is magába foglaló beszélgetésen Matthew López rendező megerősítette, hogy hivatalosan is készül a második rész, a forgatókönyvet pedig karöltve írja az eredeti regény szerzőjével.

Igen, lesz folytatás.

– jelentette be López.

Lesz folytatása a filmnek. Matthew és én együtt írjuk. És csak ennyit mondhatunk egyelőre!

– tette hozzá Casey McQuiston, a bestseller szerzője.

A film hivatalos Instagram-fiókja már egy hivatalos teaser plakátot is kitett, ami igencsak felpörgette a rajongókat. A napokban Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez találkozott is a stábbal, hiszen a filmet Emmy-re jelölték, a két sztár pedig áradozott a közös munkáról és viccesen még egymás fizikumát is méltatták.

Nicholas Galitzine nagyon felkapott lett mostanában, szintén queer karaktert játszik Julianne Moore oldalán a Mary&George-ban, ami egy igencsak polgárpukkasztó történelmi minisorozat a Sky Showtime kínálatában.

Forrás: Deadline
Borítókép forrása: imdb
0 /eletmod/sztarok/queer-folytatas-visszater/