Barion Pixel Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke – Coloré

Hihetetlen! Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első közös gyermeke

2022. 01. 22.

Priyanka Chopra és Nick Jonas nagy bejelentésétől egyszerre érez mindenki boldogságot és sokkot, hiszen hónapokig titkolták, hogy úton van első gyermekük.

Priyanka Chopra és Nick Jonas közösségi oldalaikon tudatták a csodás hírt, miszerint végre szülők lettek.

62nd Grammy Awards
Forrás: Northfoto

„Óriási örömünkre szolgál, hogy végre bejelenthetjük, hogy béranya segítségével megszületett a kisbabánk. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket ebben a különleges időszakban, amikor a családunkra akarunk összpontosítani. Nagyon köszönjük.” – írták mindketten az oldalukon közös nyilatkozatukban.

Az eddigi információk szerint Nicknek és Priyankanak egy kislánya született január 15-én egy dél-kaliforniai kórházban. Sajnos a vártnál 12 héttel korábban jött világra, így még pár hétig kórházban kell maradnia a kicsinek, hogy erősebb legyen. Arról viszont még nincs információ, milyen névre esett a pár választása, valamint mikor láthatja először a világ a csöppséget.

Golden Globe Awards 2020: Red Carpet
Forrás: Northfoto

Priyanka Chopra – aki egyébként Bollywood egyik feltörekvő csillagaként szerzett magának hírnevet – és párja, Nick Jonas 2018-ban ismerkedett meg egymással, majd pár hónap múlva eljegyezték egymást, 2018 decemberében pedig az esküvőt is megtartották.

Egy bennfentes elárulta, hogy nem termékenységi problémák miatt döntöttek a béranya mellett, mindössze annyira feszített a munkatempójuk, hogy nehezen tudták volna összeegyeztetni az életüket a babatervezés normális folyamatával.

Forrás: justjared.com