Barion Pixel Elvis örülne – Priscilla Presley kibékült az unokájával – Coloré

Elvis örülne – Priscilla Presley kibékült az unokájával

2023. 10. 16.

Priscilla Presley és az unokája, Riley Keough között megromlott a viszony, miután meghalt Lisa Marie Presley. Elvis Presley lányának végrendelete okozta közöttük a törést, de úgy tűnik, hogy sikerült kibékülnie a családnak.

Kibékült a család?

Priscilla Presley szerdán mindhárom unokájával – Riley Keough-val, valamint az ikrekkel, Finley és Harper Lockwooddal – egy sushi-estet töltött Malibuban. A vacsora nem sokkal azután történt, hogy a család rendezte vitáját Lisa Marie Presley végrendeletével kapcsolatban.

A 78 éves Priscilla Presley megkérdőjelezte a végrendelet 2016-os módosítását, amely eltávolította őt és korábbi üzleti menedzserét, Barry Siegelt mint társ-vagyonkezelőket, és Lisa a saját gyerekeivel helyettesítette őket. Mivel Benjamin Keough (Lisa Marie Presley negyedik gyermeke) elhunyt, végül Riley lett az egyedüli vagyonkezelő.

Riley Keough Priscilla Presley
Riley Keough / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images

Végre megállapodott Priscilla Presley és Riley Keough

Lisa Marie Presley 54 évesen váratlanul hunyt el januárban. Miután a legidősebb lányát jelölte meg örökösként a végrendeletében, hosszú hónapokig tartó keserves bírósági csata tépázta meg a családot. Végül sikerült megállapodniuk, amit a bíró is aláírt.

Volt egy kis felfordulás, de most már minden úgy lesz, ahogy volt. Ő egy gyönyörű nő, és hatalmas része volt abban, hogy a nagyapám örökségét és Gracelandet létrehozta. Ez nagyon fontos a számára. Ő volt élete szerelme. Bármi, ami a sajtóban ennek ellenkezőjét sugallja, elszomorít, mert végső soron ő csak szeretni és védeni akarja Gracelandet, a Presley családot és az örökséget. Ez az egész élete. Szóval ez egy nagy felelősség, amit megpróbált magára vállalni. Korábban semmi ilyesmi nem volt a kapcsolatunk része. Ő csak a nagymamám volt

– mondta Riley Priscilla Presley-ről.

Lisa Marie Presley Priscilla Presley
Lisa Marie Presley / Kép forrása: Michael Tran / Contributor/ FilmMagic / Getty Images

A megállapodás értelmében, amelynek részleteit júniusban hozták nyilvánosságra, Riley lesz Graceland tulajdonosa, de lehetővé teszi, hogy nagymamáját a birtokon temessék el, a temetési hely pedig „az Elvis Presley-hez legközelebbi hely lesz, anélkül, hogy a meglévő sírhelyeket áthelyeznék”. Ez nem teljesen az, amit Priscilla Presley szeretett volna, ugyanis a hírek szerint azt kérte, hogy néhai exe mellé temessék el. Elvis jelenleg nagymamája, Minnie Mae és édesapja, Vernon Presley között nyugszik.

Forrás: Perez Hilton 1, 2, Daily Mail

Borítókép forrása: Mondadori Portfolio / Contributor / Mondadori Portfolio / Getty Images