Barion Pixel Amire mindenki várt: megjelentek az első fotók és a kedvcsináló Jacob Elordiról, mint Elvis – Ilyen lesz a Priscilla című film – Coloré

Amire mindenki várt: megjelentek az első fotók és a kedvcsináló Jacob Elordiról, mint Elvis – Ilyen lesz a Priscilla című film

2023. 06. 22.

Priscilla címmel érkezik egy újabb Presley film, amely más megközelítésből mutatja be a rock’n’roll néhai királyát, akit Jacob Elordi alakít.

Jacob Elordi és Cailee Spaeny lesznek a főszereplői az A24 stúdió készülő Elvis filmjének, mely a Priscilla címet kapta. Az Instagramon közzé is tették az első posztert, amin a Csókfülke ifjú és sármos sztárját már, mint Elvis Presley-t láthatjuk, amint romantikus csók előtti pillanatot él át szerelmével.

Jacob Elordi
Forrás: IMDB

Az A24 megosztotta az első előzetest is a közösségi felületein, ebben pedig látható, milyen lesz Jacob Elordi a legendaként, és a jelenetekből egyértelműen kiderül, hogy Priscilla Ann Wagner-rel való megismerkedésük, egymásba szerelmesedésük, az esküvőjük és a király karrierjének ezen időszaka lesz a középpontban. A film Priscilla 1985-ös Elvis és Én című emlékiratán alapul, a forgatókönyvet Sofia Coppola írta és a filmet is ő rendezte.

Jacob Elordi nem az első ifjú titán, aki Elvis bőrébe bújhat, a lécet már igen magasra tették neki. 2022-ben ugyanis Austin Butler alakította Presleyt a Baz Luhrmann által rendezett Elvisben. Butlert a legjobb férfi színész Oscar-díjra is jelölték alakításáért, Golden Globe-ot és BAFTA-t nyert, és az Elvis film hét másik Oscar-jelölést is kapott, köztük egyet a legjobb film kategóriában.

Priscilla
Forrás: IMDB

Elvis életének egy új története mutatkozik most be Elordi és Cailee Spaeny által, ami azért is nagy érdeklődésre tarthat számot, hiszen Elvis és Priscilla lánya, Lisa Marie nemrég hunyt el, az öröksége illetve Elvis öröksége körül pedig azóta is családi viszályok vannak.

Forrás: Today
Borítókép forrása: Jeff Kravitz/Getty Images