Barion Pixel Mit látnak Hollywood legjobb női Pete Davidsonban? Elmondjuk! – Coloré

Mit látnak Hollywood legjobb női Pete Davidsonban? Elmondjuk!

2022. 11. 22.

Pete Davidson nem egy olyan férfi, akire ha ránézel, az első gondolatod az, hogy milyen jó pasi. Mégis sorra hódítja meg a legszebb nőket Hollywoodban. De vajon mi lehet a titka? Vélemény.

Az utóbbi időszak nagy rejtélye, hogy miért tapadnak Pete Davidsonra Hollywood legjobb női. Kaia Gerber, Ariana Grande, Phoebe Dynevor, Kim Kardashian és Emily Ratajkowski – csak, hogy néhány nevet megemlítsek, mert a lista sokkal hosszabb. Úgy tűnik, hogy sokakat izgat a kérdés, hogy mégis mitől szexi Pete Davidson, aki minden, csak éppen nem jó pasi, legalábbis első ránézésre.

Rengeteg cikk és poszt született a témában, de bármelyiket olvastam, arra kellett rájönnöm, hogy ezeket leginkább férfiak írták, a maguk megnyugtatására (tudniillik, hogy nem velük van a gond, ha nincs sikerük a nőknél). Ezek alapján mi, nők nagyon felszínesek vagyunk, hiszen a legtöbb ilyen írás arra jutott, hogy a pénze, a humora (ez mondjuk részben igaz) és a big d*ck energy a vonzó a humoristában.

Egyébként kétlem, hogy a listáról az első fontos lenne bármelyik hölgynek. Nem valószínű, hogy bármelyikük azon gondolkodna a hónap végén, hogy a tejet vagy a sonkát hagyja-e ott a boltban. Maximum annyiban érdekes, hogy tudják, nem a pénzükre pályázik az udvarlójuk.

Pete Davidson, a humorista

Azt talán már mindenki tudja Pete Davidsonról, hogy stand-upos, és a Saturday Night Live egyik humoristája (volt, jövőre már úgy tudni, nem lesz benne a műsorban). Ebből fakadóan, nyilván jó a humora, nem kell félteni, ha dumálásról van szó. Talán ezzel nem mondok semmi újat, de mi nők szeretjük, ha megnevetett minket egy pasi.

Pete Davidson
Kép forrása: Northfoto

Rosszfiú – jófiú

Pete Davidsonnak megvannak a maga keresztjei, többször beszélt már drogproblémáiról, bár ez elsősorban az egészségi állapotához köthető: borderline személyiségzavart diagnosztizáltak nála, a fű pedig segít leküzdeni a szorongását. Emellett a testét tetoválások díszítik, így van egy rosszfiús kisugárzása.

Sokszor kapjuk meg, hogy mi, nők a rosszfiúkra bukunk. Aki viszont csak ennyit lát Davidsonból, az nagyon nem ásta bele magát a témába, hogy megértse őt. Ha megnézed néhány műsorát, valamint több interjúját, akkor azonnal rájössz, hogy aranyszíve van, valójában pedig jófiú. Nagyon szereti a családját, kifejezetten az anyukáját, a barátai mindig számíthatnak rá, és tisztelettel beszél másokról – erre még akkor is képes, amikor viccet csinál belőlük.

Szüksége van a törődésre

A stand-upos sokáig az anyja pincéjében lakott, annyira nem akart kirepülni a családi fészekből. Davidsonnak szüksége van a törődésre, amit nem fél kimutatni. Itt nem arra gondolok, hogy ezek a nők – akik randiztak vele – arra vágynak, hogy az anyja helyébe lépjenek, mossanak, takarítsanak és főzzenek rá. Nem erről van szó, hanem az érzelmi törődésről. Szeretjük, amikor egy férfi beszél az érzelmeiről, nem próbál macsóként mindent lerázni magáról. Igényeljük a törődést, de azt is, hogy mi is a támaszai lehessünk a párunknak.

Felnőttként viselkedik

Amikor a reality-sztárral, Kim Kardashiannal járt, folyamatosan ki volt téve az ex-férj, Kanye West támadásainak. A rapper úgy viselkedett, mint egy hisztis kisgyerek, akinek ellopták a játékát. Pete Davidson azonban nem ment bele az adok-kapokba. Felnőttként kezelte a helyzetet, pedig biztosan nem volt egyszerű megélni az állandó fenyegetődzést és drámát, amit Ye próbált szítani.

Pete Davidson
Kim Kardashian és Pete Davidson / Kép forrása: Northfoto

Önazonos

Nem próbál másnak látszani, mint aki. Tisztában van azzal, hogy kicsoda is ő, hogyan néz ki, mik az erősségei. Nem próbálja meg eljátszani a hollywoodi szépfiút, hanem csak egyszerűen önmagát adja. Tesz a társadalmi elvárásokra a külsejét és viselkedését tekintve, s ez nagy felüdülés tud lenni az olyan nőknek, akiknek minden lépését lesifotósok lesik, hogy mikor hibázik, mikor lép ki úgy az utcára, hogy nem minden tökéletes rajta.

Figyelmes

Hozzátartozik a témához az is, hogy jól esik a figyelme. Ahogy már említettük, Davidson nem akármilyen nőkkel randizott már. Ha valaki olyan csinos hölgyeket hódít meg, mint Kaia Gerber vagy Emily Ratajkowski, annak figyelme jól esik az egónknak is, be kell vallanunk. Ha pedig egy ilyen férfi tüntet ki a figyelmével, az valahol elismerés is.

Tiszteli a nőket

Ariana Grandenak hála, ma már mindenki tisztában van azzal, hogy Davidson milyen méretekkel lett megáldva, és mire képes az ágyban. És nem, ebben a témában nem a big d*ck energy fog meg minket… Ha már Kanye West kirohanásaira felnőttként reagált, így tette ezt korábban is. Grande megnyilvánulásaira válaszul inkább arról beszélt, hogy ő férfiként nem mondhatna ilyeneket egy nőről, mint hogy visszavágjon, és azt kezdje ecsetelni, hogy az énekesnő milyen adottságokkal rendelkezik, vagy éppen milyen vele a szex.

Pete Davidson egy rettentően összetett figura, akiről közel sem tudunk mindent, és akivel biztosan nem lehet egyszerű, hiszen a kapcsolatai nem tartanak sokáig. De az én véleményem szerint a fenti dolgok vonzzák a nőket benne. A férfiaknak érdemes lenne ellesni tőle egy-két trükköt…