Barion Pixel Családban marad? Pete Davidson a 2022-es Emmy-gálán Kanye West MET gálaruháját viselte – Coloré

Családban marad? Pete Davidson a 2022-es Emmy-gálán Kanye West MET gálaruháját viselte

2022. 09. 17.

Mi a közös Pete Davidsonban és Kanye Westben? Mindketten Kim Kardashian exei. De már nemcsak ez köti össze őket, hanem a ruhaválasztásaik is.

Pete Davidson ugyanazt a Dickies-ruhát viselte, mint amit a világhírű rapper, Kanye West korábban a 2019-es MET-gálán, amelyen még volt feleségével, Kim Kardashiannal vett részt. Nem tudni, mennyire volt tudatos választás, de a sasszemű rajongók valami érdekeset szúrtak ki a 2022-es Emmy-díjátadón.

Tudvalevő, hogy Pete Davidson és Kanye állandó viszályban álltak az elmúlt évben, miután 28 éves komikus beleszeretett Kim Kardashianba, akivel nemrég már pont is került a kapcsolatukra mindössze 9 hónap után. A fiatal humorista állítólag még „traumaterápiában” is részesült, hogy kezelje Kanye támadásainak következményeit.

Vannak rajongók, akik szerint az iróniájáról és csipkelődéseiről híres Pete ezt valójában trollkodásnak szánta a gálán. És ha már trollkodás és Davidson, nemrég a rádiós legenda, Howard Stern fejtegette, kivel kellene Kim után Pete-nek randiznia.

Pete Davidson
Forrás: Northfoto

„Arra gondoltam, hogy Pete Davidson együtt járhatna Emily Ratajkowskival. Az a szépség…Jó párosítás lennének! Ez a srác hihetetlen kedves a hölgyekkel, vicces srác, sikeres, jó megjelenésű srác, szép testalkata van. Jól járna vele Emily. Ha pedig vele nem alakul jól, ajánlanám neki Margot Robbie-t vagy Drew Barrymore-t.”

Az ifjú tehetség egyébként nemcsak Kim Kardashian fejét csavarta el. Olyan szépséges és A-listás sztárok akadtak a horgára, mint Kaia Gerber, Kate Beckinsale, Ariana Grande – akit el is jegyzett, illetve Phoebe Dynevor, akit sokan a Bridgerton családból ismerhet a közönség.

Karrierjét tekintve 2014 óta a Saturday Night Live egyik szereplője volt, de idén filmes munkái miatt búcsút mondott a shownak. Davidson ezenkívül szerepelt az MTV Guy Code, Wild ‘n Out és Failosophy című műsoraiban is. Sokak szerint pontosan a humorával és a megnyerő stílusával van ilyen hatással a nőkre.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto