Barion Pixel Itt vannak az első fotók Pete Davidson és Kaley Cuoco különleges romkomjából – Coloré

Itt vannak az első fotók Pete Davidson és Kaley Cuoco különleges romkomjából

2022. 08. 26.

A Meet cute című romantikus vígjáték szeptember 21-én debütál a Peacock streaming szolgáltatónál és egy nem is annyira klisés történetet mutat majd be Pete Davidsonnal és Kaley Cuocoval.

Ideje, hogy szegény Pete Davidson ne csak Kim Kardashiannal való szakítása miatt kerüljön a reflektorfénybe, hanem felívelő karrierje okán is. A humorista újabban egyre több filmszerepet kap, így most az Agymenők és a Légikísérő sztárjával, Kaley Cuoco-val varázsolnak el bennünket egy szerelmes vígjátékban.

Kaley Cuoco And Pete Davidson Are Pictured On The Set Of 'meet Cute' In New York City.
Forrás: Northfoto

A Meet cute című film a jól ismert romkom elemekkel operál, de visz azért csavart is a dolgokba. A történet szerint a főhősnő, Sheila (Cuoco) egy időgépet használ, hogy megismételje a közte és Gary (Davidson) közötti első találkozását, és elérje a randevújukon a szerelem első látásra hatást. Lássuk be, ez már önmagában abszurd ötlet. Ám amikor Gary a varázslatos éjszakát követő napokban nem tud megfelelni Sheila tökéletességről alkotott elképzelésének, még tovább megy vissza az időben, hogy álmai férfiává formálja őt.

A filmet Alex Lehmann rendezte, aki vadromantikus drámának harangozza be a produkciót, ami garantáltan nagyon sok nevetést okoz majd a közönségnek.

A filmet Cuoco és Davidson producerként is jegyzik, a szereplők között pedig feltűnik még Deborah S. Craig, Sierra Fisk, Kirk Kelly, Bob Leszczak és Rock Kholi.

Kaley Cuoco And Pete Davidson Are Pictured On The Set Of 'meet Cute' In New York City.
Kaley Cuoco And Pete Davidson Are Pictured On The Set Of ‘meet Cute’ In New York City.

A cím pedig maga is egy kis irónia, hiszen a “meet cute” jelentése egy olyan jelenet a romkomokban, amelyben a jövőbeni párt alkotó két ember először találkozik, jellemzően szokatlan, humoros vagy negédes körülmények között.

Ez is érdekelhet:

3 év után másodszor is válik Kaley Cuoco

Kaley Cuoco és Karl 5 éve ismerkedtek egy barátjuk szülinapján, majd 2018-ban örök hűséget fogadtak egymásnak egy csodaszép vidéki ceremónián, ahol barátaik mellett a sztárvilág színe-java is tiszteletét tette. Ha szeretnél többet tudni a színésznőről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: variety.com