Pamela Anderson azt állítja, Tim Allen zaklatta 30 évvel ezelőtt

2023. 01. 23.

A szőke ciklon, Pamela Anderson zavarba ejtő emlékét 23 éves korából a hamarosan megjelenő Love, Pamela című memoárjában osztja meg sok más érdekesség és karrier titok között.

Pamela Anderson arcpirító állítása egyike a hamarosan megjelenő memoárjából, amely nyomon követi a színésznő felemelkedését a vancouveri kisvárosi lányból a világ egyik legismertebb nőjévé és szexszimbólumává.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

A nyugtalanító esemény állítólag a Home Improvement sorozat forgatásán történt 1991-ben, amikor Pam 23 éves volt.

A forgatás első napján kisétáltam az öltözőmből, Tim pedig a folyosón volt köntösben. Kinyitotta a köntösét, és gyorsan rám villantott – alatta teljesen meztelen volt. Azt mondta, ez csak egy tisztességes gesztus a részéről, mert ő is látott engem meztelenül. Most egyenlőek vagyunk. Kényszeredetten nevettem.

– olvasható a Love, Pamela című regény egyik részletében, amely hivatalosan január 31-én fog megjelenni.

Allen, aki az állítólagos incidens idején 37 éves volt, feltehetően Pamela Anderson Playboy szereplésére utalt, ami segített a kezdő színésznőt nemzetközileg ismert sztárrá válni. Tim Allen, akit többek között a Télapu című filmből ismerhetünk, tagadja, hogy ilyet tett volna.

Tim Allen
Forrás: Northfoto

A Home Improvement sorozat Anderson egyik legkorábbi szerepe volt, amikor Lisa-t, a szerszámos lányt alakította az Egyesült Államok első számú sitcomjában. Az ABC széria első két évadában szerepelt, mielőtt távozott, hogy örökre letegye lábnyomát a Baywatch homokjában és globális jelenséggé váljon C.J. Parker vízimentő szerepében.

A Love, Pamela az év egyik legjobban várt könyve a Harper Collins gondozásában. Ebben Anderson reagál többek között Hulu streaming platform Pam és Tommy című sorozatára is, amely a hírhedt szexvideóval foglalkozik, és amelyet akkori férje, Tommy Lee otthonából loptak el.

A kétgyermekes Pamela Anderson a könyvben magáról Tommy Lee-ről is ír, illetve házasságukról, mely 1995 és 1998 között tartott. Úgy fogalmaz a sztár, hogy ez volt az egyetlen kapcsolata talán, amelyben igazán szerelmes volt.

Pamela Anderson
Forrás: Northfoto

Tommy igazi rocker volt, aki nem vetette meg a szenvedélyeket, ami odáig fajult, hogy fizikailag bántalmazta Pamela Andersont. Korábban a V.I.P sztárja azt nyilatkozta, iszonyatosan fájdalmas és nehéz döntés volt, de meg kellett védenie magát és a gyerekeiket, ezért elhagyta a Mötley Crüe dobosát.

Forrás: dailymail.com

Borítókép forrása: Northfoto