Barion Pixel Ezzel a híres énekesnővel tévesztik össze gyakran Britney Spearst – Coloré

Ezzel a híres énekesnővel tévesztik össze gyakran Britney Spearst

2023. 10. 16.

Sok sztár akad, akik eléggé hasonlítanak egymásra, Amy Adams és Isla Fisher, Natalie Portman és Keira Knightley vagy Jeffrey Dean Morgan és Javier Bardem. Jessica Simpson most elárulta, hogy őt is gyakran összetévesztik valakivel, még hozzá Britney Spearsszel.

Jessica Simpsont összetévesztették Britney Spearsszel

Szerencsére Jessica Simpson viccesen fogta fel, hogy Britney Spearsnek nézték. Elmesélte, hogy miközben a hétvégén egy helyi bevásárlóközpontban vásárolt, odament hozzá egy lelkes rajongó, aki autogramot akart tőle kérni. De a rajongó véletlenül összekeverte őket, Britney Spears aláírását szerette volna megszerezni, de helyette Jessica Simpsonéval kellett beérnie.

A 43 éves Simpson szombaton az X-en, azaz a korábbi Twitteren, osztotta meg humoros reakcióját a véletlenre malőrre.

Az arc, amikor valaki a bevásárlóközpont parkolójában autogramot kér tőled, de azt várja, hogy Britney Spears írja alá

– írta egy fotó mellé, amelyen ő és lánya, a 11 éves Maxwell Drew eltúlzott, döbbent arckifejezést vágnak.

Nem mindenki látja a hasonlóságot

Természetesen több hozzászólás is érkezett Simpson fotójára. Többen nem értik, hogyan lehet őket összekeverni, még mások szerint tényleg sok a hasonlóság a két popsztár között. A karrierjük csúcsán is gyakran hasonlították őket egymáshoz. Sőt, egyszer maga Spears is posztolt arról Instagramon, hogy mennyire hasonlít Jessica Simpsonhoz.

Ez vicces. Egyáltalán nem hasonlítasz Britney Spearsre. Azon kívül, hogy szőke vagy

– írta egy kommentelő.

Jess te és Britney Spears teljesen különböző tapasztalatokkal rendelkeztek, de mindketten fenomenálisak vagytok a magatok módján a zene világában

– fogalmazott egy másik követője.

Spears és Simpson nagyjából egy időben váltak híressé, szőke popénekesnőkként az 1990-es években és a 2000-es évek elején. Az akkori párjukkal valóságshow-ban is szerepeltek Newlyweds: Nick and Jessica (Ifjú házasok: Nick és Jessica), valamint Britney and Kevin: Chaotic (Britney és Kevin: Kaotikus).

Britney Spears
Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Nem ez az első alkalom, hogy Simpsont összetévesztik Spearsszel. A 2020-as Open Book című memoárjában Simpson kitért egy hasonló esetre, amely a gyerekei előtt történt a Disney Worldben, és úgy tűnik, hogy nagyon nem esett neki jól az akkori összetévesztés.

Úgy voltam vele, hogy persze, hogy ez velem is megtörténhet. Britney még ezt a Disney-pillanatot is ellopja, pont ott, a gyerekeim előtt

– írta Simpson.

Nem sokára pedig Spears adja ki saját memoárját The Woman in Me címmel, ami október 24-én jelenik meg az Egyesült Államokban.

Forrás: Huff Post, Entertainment Weekly

Borítókép forrása: Lester Cohen/BBMA2016 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images