Barion Pixel Britney Spears a kutyáiról most sem hajlandó lemondani – erről viszont igen – Coloré

Britney Spears a kutyáiról most sem hajlandó lemondani – erről viszont igen

2023. 08. 21.

Sam Asghari állítólag magának szeretné a két közös ebet, amit a 6 év együttlét során örökbe fogadtak Britney Spears-szel.

A pop hercegnője, Britney Spears inkább válik meg a gyémánt eljegyzési gyűrűjétől, mint a kutyáitól. A külföldi források szerint egy dobermann és egy juhászkutya sorsa vitatott. Britney-t egy évvel ezelőtt egy ausztrál juhászkutya kölyökkel lehetett látni állandóan. Az új családtagot be is mutatta az Instáján, ő Sawyer. A dobermann Porsha pedig 2021-ben került a szupersztárhoz, Sam ajándékaként.

A 29 éves Sam Asghari, akiről tudni lehet, hogy még Britney Spears-szel való esküvője előtt házassági szerződést írt alá, a múlt hónapban beadta a válókeresetet a 41 éves popsztárral – kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A beadványban azt kéri, hogy az énekesnő fizessen tartásdíját, és fedezze a férfi ügyvédi és bírósági költségeit, valamint külön vagyonra tart igényt és a saját tárgyait is követeli. Britney attól tart, hogy ez a lista a két örökbefogadott kutyát is magába foglalhatja.

Britney Spears a híresen véresszájú hollywoodi válóperes ügyvédnőt, Laura Wassert bérelte fel, aki biztos abban, hogy csapata képes lesz minden olyan követelést leállítani, amelyet Sam a felesége vagyona iránt tesz.

A sokat megélt Britney az ismerősei szerint még a hatalmas gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűjét is odaadná, csak a kutyák maradjanak. Úgysem hordja már egyikőjük sem jó ideje az ékszereket. Sam a lánykéréskor Roman Malayev híres ékszerész gyűrűjét nyújtotta át, ami egyébként egy fillérjébe sem került, mert kapta a tervezőtől.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Sokat támadják Sam Asgharit, állítólag meg is zsarolta Britney-t, hogy ha nem térít neki, akkor kitálal a kellemetlenségekről. Ám ezt Sam tagadja, szerinte csak a bulvársajtó híresztelése.

Britney már az Instagramon is kommentálta a válását, bár ahhoz egy szokásos táncolós videót posztolt. Leírja, hogy nagyon szomorú, megviselt, és sokáig tettetnie kellett a közösségi médiában, hogy a házasságával minden rendben van.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto