Barion Pixel Britney Spears kellemetlen szépészíti beavatkozásairól rántotta le a leplet – Coloré

Britney Spears kellemetlen szépészíti beavatkozásairól rántotta le a leplet

2023. 08. 14.

Britney Spears kitálalt a botoxszal kapcsolatos rossz tapasztalatairól, amelyek miatt úgy nézett ki, mint akit összevertek. A rajongóinak sem ajánlja ezt a fajta kezelést.

Britney Spears és a botox

Britney Spears a közösségi médiában fakadt ki a botox ellen. Egy videóban mesélt a rossz tapasztalatairól. Kitért arra is, mi történt vele, amikor korábban botoxinjekciót kapott.

Egy pénteki, augusztus 11-i Instagram-posztban Britney Spears elmagyarázta, hogy az ő botox kezelése nagyon rosszul sült el.

Botoxot csináltattam, és nem voltam igazán elégedett vele, mert feldagadt a homlokom. Ezért a szemhéjam nagy része rácsöngött a szememre, és szó szerint úgy nézett ki, mintha valaki megvert volna. Vagyis azért fizettem ennyi pénzt, hogy az első két hétben úgy nézzek ki, mintha valaki megvert volna… Mi értelme?

– tette fel a kérdést egy videóban, amit a smink nélkül vett fel.

Britney Spears elmondása szerint már több mint 4000 dollárt (nagyjából 1 millió 300 ezer forint) költött egy-egy botoxinjekcióra. A kísérő képaláírásban pedig megfogadta, hogy „soha többé” nem fordul a Los Angeles-i orvosokhoz.

britney spears
Kép forrása: Lester Cohen/BBMA2016 / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Az első beavatkozás

Britney Spears felidézte, hogy az első kozmetikai beavatkozása nagyjából 10-15 éve történt, és két hétig sehová nem mehetett a puffadás miatt.

Majd így folytatta:

A barátom testvérei szerint ez vicces és nevetnek, de kíváncsi lennék, mit tennének, ha valaki ezt tenné az arcukkal. Oké … szóval talán egy olyan filmben, mint a Kellékfeleség (Just Go with It), ahol a lány szemöldöke össze-visszaáll, vicces lenne. De nem a való életben, amikor az egyik szem fekete és kék és sokkal magasabb van, mint a másik. Elsírtam magam, aztán meg azt kérdeztem, hogy mikor fog ez már elmúlni?

Hozzátette, hogy visszament az orvosához:

Néha az idegek így viselkednek, és fordított hatást váltanak ki, és úgy néztem ki, mintha valaki kiverte volna belőlem a sz*rt is!!! Így persze visszamentem és megmutattam az orvosnak. Azt mondta, hogy ez teljesen normális, mire én: >>akkor miért nem mehetek sehova két hétig?<< A barátnőm testvérei meg csak nevettek. KIB*SZOTT BOTOX, ez borzalmas !!!

Forrás: Just Jared

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / FilmMagic / Getty Images