Barion Pixel Nicole Kidman keményen helyre tette az újságírót, aki Tom Cruise-ról kérdezte – Coloré

Nicole Kidman keményen helyre tette az újságírót, aki Tom Cruise-ról kérdezte

2021. 12. 30.

Az Oscar-díjas Nicole Kidman szerint unalmas és szexista, hogy mindig a volt férjéhez lyukadnak ki bizonyos riporterek.

Nicole éppen a legújabb filmjét, a Being the Ricardos-t promotálja színésztársával, Javier Bardemmel, amely egy zseniális életrajzi dráma, tele szerelemmel, humorral, csalódással és persze megtörtént eseményekkel. A filmet az Amazon Prime csatorna készítette és sugározza, amelyet érdemes lesz megnézi, már csak azért is, mert Kidman teljesen felismerhetetlen Lucille Ball szerepében.

Nicole Kidman
Forrás: Northfoto

A film sajtótájékoztatóján a színésznő áradozott a forgatásról és magáról a történetről, illetve próbált egy kis ízelítőt adni abból, miért is különleges ez a szerelmi sztori. „Egy nagyon romantikus és kreatív kapcsolat az övék, ami mégsem tud működni. Mégis különleges dolgok születnek a dologból, de a történet nem happy end, ami nekem nagyon tetszik. A film arra emlékeztet minket, hogy lehet igazán mély, mindent felforgató kapcsolatunk, ami mégsem a nagy szerelem, akivel majd leéled az életed. Felvirágzik, új dolgokat teremt, előre visz, de aztán mégis le kell, hogy zárd. Néha olyannal esünk szerelembe, akár még gyermekeink is születhetnek, akivel végül nem éljük le az életünket, mégis örökre nyomot hagy bennünk. És ez csodálatos. De a szerelmet nem lehet irányítani.”

A leírás után az egyik újságírónő úgy gondolta, jó ötlet egyenesen bekérdezni, és felvetette, hogy a sztár Tom Cruise-ról emlékezik-e meg ilyenkor. Nicole keményen válaszolt:

“Nem, Jézusom, dehogyis! Az már nagyon régen volt, jó ideje nem része az egyenletnek, szóval nem. Egyébként elég piti és szexista is szerintem ilyet kérdeznie, fogadok, hogy egy férfinak nem tennének fel hasonló kérdést. Megkérem, hogy tartsák tiszteletben az életem.”

Nicole Kidman és Tom Cruise egyébként 1990 és 2001 között volt házas és két gyermeket fogadtak örökbe.

Forrás: usweekly.com