Barion Pixel Vajon Anne Hathaway kimarad a Neveletlen hercegnő 3-ból? – Coloré

Vajon Anne Hathaway kimarad a Neveletlen hercegnő 3-ból?

2022. 11. 16.

A Neveletlen hercegnő munkálatai megkezdődtek, de az első két rész főszereplőjének részvétele még nincs megerősítve.

A Disney meg akarja ismételni a kétezres évek eleji sikert, visszatérhetünk Genoviába egy harmadik történetre a Neveletlen hercegnővel. Egyelőre nem világos, hogy Anne Hathaway újra felölti-e Mia Thermopolis szerepét az új részben, amelyet Aadrita Mukerji ír, de szinte elképzelhetetlen nélküle a projekt.

Neveletlen hercegnő
Forrás: Northfoto

Sokak szerint ezzel a döntéssel a karakter gyerekéről kellene, hogy szóljon a történet, de még úgy is nagyon furcsa lenne a hiánya. Ha pedig más játssza Miát, az bizonyosan bukás lenne a produkció számára. Hathaway a közelmúltban többször is kifejezte aziránti érdeklődését, hogy visszatérjen – a képernyőn látható nagyanyjával, Julie Andrews-szal együtt, aki az előkelő Clarisse Renaldi királynőt alakította a franchise-ban.

Több mint szórakoztató lenne, egyszerűen imádnám. Ha van lehetőség Julie Andrews bevonására, akkor biztosan sikerül tető alá hozni ezt az egészet.

– mondta Hathaway az Entertainment Tonightnak.

Nemrég Mandy Moore is nyilatkozott, hogy szívesen vállalna szerepet a harmadik etapban, talán bemutathatná, hogy a gonoszkodó tini, Lana Thomas azóta milyen jellemfejlődés ment keresztül.

Neveletlen hercegnő
Forrás: Northfoto

A Neveletlen hercegnő első része 2001-ben, a folytatás 2004-ben volt látható és olyan színészek jeleskedtek Hathaway és Andrews mellett, mint Mandy Moore, Chris Pine, Heather Matarazzo, Hector Elizondo vagy Sandra Oh. A történet egy amerikai tinilány kalandját mutatta be, akiről kiderül, hogy egy apró európai királyság örököse.

A második részben már igazi hercegnőként tért vissza Mia, és sor került az eljegyzésre. Bár a Disney nem árult el részleteket a sztoriról, valószínűleg a hercegnő életének folytatását mutatná be, akár már mint királynő és édesanya.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto