Barion Pixel Hivatalos: Monica Bellucci és a 64 éves világhírű rendező egy párt alkotnak – Coloré

Hivatalos: Monica Bellucci és a 64 éves világhírű rendező egy párt alkotnak

2023. 02. 24.

Az 58 éves Monica Bellucci és a 64 éves Tim Burton szenvedélyes csókot váltott a nyílt utcán, ezzel pedig hivatalossá téve a kapcsolatukat, amiről több hónapja pletykálnak a lapok.

Monica Bellucci és a világhírű rendező több mint 4 hónapja randizgat egymással titokban, amit a róluk készült friss képek nyilvánosságra kerülése után egy bennfentes erősített meg. A friss álompárt Valentin-napján látták először sétálgatni kéz a kézben, majd egyik kedvenc éttermükbe mentek vacsorázni.

Monica Bellucci
Forrás: Northfoto

Burton és Monica Bellucci párosa sokakat megdöbbentett, hiszen a színésznő – aki hosszú évekig Vincent Cassel színész felesége volt – válása óta még jobban igyekszik óvni a magánéletét, így azt is, kivel találkozgat. Az azonban biztos, hogy remekül mutattak egymás mellett, főleg, hogy hasonlóan sötét, fekete szettben mutatkoztak a kíváncsiskodók és a lesifotósok előtt.

A két sztár 16 évvel ezelőtt találkozott először, de állítólag azután kezdtek el randevúzni, hogy októberben a lyoni Lumière Filmfesztiválon ismét összefutottak és alkalmuk volt több időt tölteni egymás társaságában. Monica Bellucci – aki a fesztivál tiszteletbeli vendége volt – adta át a rendezőnek a Lumiere életműdíjat a színpadon.

Monica Bellucci és Tim Burton
Forrás: Northfoto

Egy külföldi lap pedig kiderítette, hogy a páros 2006-ban találkozott a Cannes-i Palais des Festivals lépcsőjén, de csak tizenhat évvel később, a már említett fesztivál színfalai mögött került közelebb egymáshoz. Monica 2019-ben szakított Nicolas Lefebvre művésszel, azóta viszont homály fedte a magánéletét. Elsősorban lányai nevelésével és európai munkáival volt elfoglalva.

A csodaszép színésznő 1996-ban találkozott Cassel-lel Gilles Mimouni l’Appartement című filmjének forgatásán. Két lányuk született, Deva és Leonie.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/monica-bellucci-es-tim-burton/