Barion Pixel Micsoda páros! Angelina Jolie ismét randizik, az viszont igen meglepő, kivel – Coloré

Micsoda páros! Angelina Jolie ismét randizik, az viszont igen meglepő, kivel

2021. 07. 02.

Nem valószínű, hogy őt képzelted el Angie mellé, de majd meglátjuk…

Brad Pittel való válása óta nem igazán lehetett arról hallani, hogy Angie ismerkedne, exférjéről inkább lehetett randi híreket olvasni. Brad Pittnek, hiába próbálkozott, még mindig nem érkezett meg az új Nagy Ő, de most eljött az idő, hogy a Angelina is ismét nyitott lett a szerelemre.

Legalábbis úgy tűnik, hiszen exférjével, Johnny Lee Millerrel is rajtakapták egy találkozáson, de abból mégsem lett újra összemelegedés, most pedig azt csiripelik a hollywoodi madarak, megint randizni volt, de valaki egészen mással.

Na, de ki a rejtélyes pasi? Kapaszkodj meg: a színésznő a 31 éves világszerte ismert The Weeknd, azaz Abel Tesfaye társaságában vacsorázott a Santa Monica-i Giorgio Baldi étteremben. Úgy fest, az sem zavarja Angie-t, hogy 15 év van közte és az énekes között, a szemtanúk szerint láthatóan csodásan érezték magukat együtt.

Volt néhány arról szóló pletyka korábban a napilapokban, hogy Brad Pitt találkozgatott The Weeknd egykori szerelmével, Selena Gomezzel, de azt aztán nem erősítette meg egyikük sem. Egyelőre Angelina és feltételezetten új pasija kapcsolatáról sem lehet bővebb infókat tudni, de azért gyanús, hogy tényleg alakul a románc, ha már hajlandóak voltak egy ismert étteremben együtt mutatkozni.

Alig várjuk a fejleményeket!

Borítókép forrása: Northfoto