A 64 éves Michael Flatley csapata imát kér a rajongóktól, miután az ikonikus táncost a rák egy agresszív formájával műtötték

2023. 01. 13.

A 64 éves ír táncos, Michael Flatley legendánál karácsony előtt diagnosztizáltak egy nem meghatározott típusú daganatot, ráadásul 2003-ban bőrrákja is volt.

Michael Flatley, illetve menedzsmentje elárulta, hogy a rák egy agresszív formáját diagnosztizálták a világhírű táncosnál, a nyilatkozatot közösségi oldalain hozták nyilvánosságra.

A közlemény szerint a River Dance ír tánccsapat 64 éves vezetőjét megműtötték, jelenleg egy komoly orvoscsapat ápolja a kórházban. A Michael Instagram-oldalán megosztott közleményben ez áll:

Kedves barátaim, van valami személyes dolog, amit megosztunk veletek, Michael Flatley-t a rák egy agresszív formájával diagnosztizálták. Műtéten esett át, és egy kiváló orvoscsapat gondozásában van. Többet egyelőre nem tudunk. Csak imáitokat és a jókívánságaitokat szeretnénk kérni. Köszönjük.

Az üzenet mellett a csapat egy fekete-fehér képet osztott meg Michaelről, amint a tengerparton állva néz a messzeségbe. Michael Flatley 2003-ban is rákos volt, amikor rosszindulatú melanomát diagnosztizáltak nála, méghozzá úgy, hogy azt egy néző észlelte az MTV-n egy közvetítés közben.

Később sikeresen kezelték a bőrrákot és felépült. Akkor azt mondta:

Hihetetlen véletlen. Én sosem vettem észre. Ijesztő belegondolni, mi lett volna, ha…. Egy ilyen helyzet még inkább tudatára ébreszt, hogy minden pillanatot meg kell élnünk az életben, amíg csak lehet.

Michael Flatley
Forrás: Northfoto

Az ír-amerikai táncművészt a legtöbben a Lord Of The Dance enevezésű showjáról ismerik, melyet Flately hazánkba is elhozott 2000-ben. A táncos sztepp előadásból később színdarab is készült.

Kevesen tudják Michael Flately-ről, de nemrég filmes rendezőként is debütált, a Blackbird című krimiben, amelyben szerepelt is, titkosügynököt alakított. Partnere Eric Roberts volt, ennek ellenére igen rossz kritikákat kapott.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto