Barion Pixel Hihetetlen! Közös filmben szerepel Michael Douglas és botrányos életű fia, Cameron – Coloré

Hihetetlen! Közös filmben szerepel Michael Douglas és botrányos életű fia, Cameron

2022. 11. 09.

A színészdinasztia tagjai, Michael Douglas és a fia, Cameron, tizenkilenc év után először fognak együtt szerepelni a képernyőn, a Blood Knot című családi drámában.

Michael Douglas és fia majdnem húsz évvel azután, hogy együtt szerepeltek a néhai Kirk Douglasszal a 2003-as Túl nagy család (It Runs In The Family) című drámában, valós apa-fiú párost alakítanak majd a hamarosan megjelenő Blood Knotban, amit Howard Deutch rendez. Deutch nevéhez olyan produkciók köthetők, mint a nagysikerű Empire és Az ifjú Sheldon sorozatok.

Michael Douglas és Cameron
Forrás: Northfoto

A Bob Rich Looking Through Water című 2015-ös regényén alapuló mozi egy apát mutat be, aki meghívja tőle elhidegült fiát Puerto Ricóba, hogy megmérkőzzön vele egy apa-fiú horgászversenyen, így próbálva helyrehozni megromlott kapcsolatukat. A rendező szavai szerint ez a film szerelemről, megbocsátásról, megváltásról szól majd, és a családi kötődések, érzelmek széles spektrumát mutatja majd be. Lesz benne bőven izgalom, gyilkosság, titkok, és vallomások is.

Michael Douglas is nagy reményeket fűz a produkcióhoz, hiszen neki is van mit rendbe tennie fiával, és erre nagyon jó alkalom lehet a közös munka. Cameron Douglas ugyanis messze esett attól a bizonyos fától, 2008-tól nyolc éven át börtönben is ült kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. A 43 éves színész megkapja hát az esélyt a visszatérésre, ráadásul híres apja oldalán.

Michael Douglas és Cameron
Forrás: Northfoto

Michael Douglasnek összesen három gyermeke van, Cameron az első feleségétől, Diandra Lukertől született. Catherine Zeta-Jones-tól, akivel a mai napig boldog házasságban él, született egy fia, Dylan, és egy lánya, Carys. A világsztár nagyon büszke felnőtt gyermekeire, és Cameront a balhéi ellenére is mindig támogatta.

Michael Douglas és Cameron
Forrás: Northfoto

Cameron Douglas 2016-os szabadulása óta tisztes életet él, írt egy memoárt is (Long Way Home), amellyel más szenvedélybetegségekkel küzdőknek szeretne erőt adni.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto