Barion Pixel Meghalt Angus Cloud, az Eufória sztárja – 25 évesen távozott az élők sorából – Coloré

Meghalt Angus Cloud, az Eufória sztárja – 25 évesen távozott az élők sorából

2023. 08. 01.

Hétfőn délelőtt hívta a színész édesanyja a mentőket Angus Cloud színészhez, akit a legtöbben az Eufória rosszfiújaként ismernek.

Angus Cloud az Eufória című sorozatnak köszönhetően egy perc alatt lett világhírű sztár, aki nemcsak jól, hanem tökéletesen keltette életre Fezco karakterét, aki a szériában dílerként volt ismert barátai körében. Sajnos a drogok a valóságban is végig kísérték az életét. A fiatal és nagy jövő előtt álló sztár több információ szerint is drogtúladagolás miatt vesztette életét.

Angus Cloud
Forrás: HBO Max

Angus Cloud szülei házában, Oaklandban halt meg. A mentősök gyorsan kiértek ugyan a hívást követően, de már csak a halál beálltát tudták megmondani a helyszínen. A színész, aki nemcsak karaktere, de maga is mentális problémákkal küzdött, többször beszélt nyíltan az állapotáról abban bízva, hogy ezzel másoknak is erőt ad ahhoz, hogy segítséget kérjenek. Egykori színésztársai mellett az HBO csapata is mély együttérzését fejezte ki a családnak, akik egy közleményt is kiadtak:

A legnehezebb szívvel kellett búcsút vennünk ma egy hihetetlen embertől. Művészként, barátként, testvérként és fiúként Angus mindannyiunk számára különleges volt. Az egyetlen vigaszunk az, hogy tudjuk, Angus most újra találkozott az apjával, aki a legjobb barátja volt. Angus nyíltan beszélt a mentális problémáival vívott harcáról, és reméljük, hogy halála mindenki számára emlékeztetőül szolgál, hogy nincsenek egyedül…

Angus Cloud
Forrás: HBO Max

Angus és családja előző héten temették el a színész édesapját, akinek elvesztése annyira mélyen és fájdalmasan érintette a sztárt, hogy valószínű nem tudott ezen továbblépni.

Angus Cloud az Eufróia mindkét évadában az egyik legfontosabb szereplő volt, de szerepelt még a North Hollywood és a The Line című alkotásokban is.

Forrás: People
Borítókép forrása: Dimitrios Kambouris/Getty Images