Barion Pixel Drámai fotó Matt LeBlanc-ról: Először jelent meg nyilvánosan Matthew Perry halála óta – Coloré

Drámai fotó Matt LeBlanc-ról: Először jelent meg nyilvánosan Matthew Perry halála óta

2023. 12. 14.

Az élet megy tovább. Még akkor is, ha egy jó barátunk távozik az élők sorából. Matthew Perry halála óta most először látták nyilvánosan Matt LeBlanc-ot.

Ha minket, akik csak a filmekből, a Jóbarátok sorozatból ismertük Matthew Perry-t, megrázott a sztár tragikusan hirtelen bekövetkezett halála, akkor mit érezhetnek családtagjai, jó barátai, szereplőtársai?!

Matt Leblanc
Tavasszal még együtt fotózkodott Matt LBlanc és Matthew Perry / Kép forrása: David M. Benett / Contributor / Getty Images

Most látták először nyilvánosan Matt LeBlanc-ot

Matt LeBlanc-ot is annyira megviselte színésztársa és barátja elvesztése, hogy fel sem fogta és el sem akarta hinni a történteket. Idő kellett ahhoz is, hogy összeszedje magát. Csak két héttel később volt képes egy érzelmes posztban búcsúzni Perry-től.

Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot és a barátomnak nevezni. Mindig mosolygok, ha rád gondolok, és soha nem felejtelek el. Soha.

De a Jóbarátok közül ő volt az, aki még csak most merészkedett elő nyilvánosan Perry halála óta. A Dailymail lencsevégre kapta, amint az 56 éves színész a barátaival vacsorázott a malibui Nobuban.

Habár nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak tűnt Matt LeBlanc, amikor barátai társaságában elhagyta az éttermet, szabad szemmel is jól látható, hogy a gyász komoly nyomott hagyott a sztáron.

Matt LeBlanc
Amikor még egyben volt a csapat… / Kép forrása: CBS Photo Archive / Contributor / Getty Images

Örök sebet viselnek a Jóbarátok

Mindenki várta, hogy a sorozat után is jó barátságot ápoló társaság tagjai hogyan reagálnak a szomorú hírre.

Azóta már kénytelen volt mindenki elfogadni az elfogadhatatlant és a gyász folyamatát élik azok, akik szorosabban kötődtek az elhunyt színészhez. Jennifer Anitston is megszenvedi barátja hiányát. Főleg, hogy azon a tragikus napon is sms-t váltottak egymással.

Nyitókép forrása: Momodu Mansaray / Stringer / Getty Images