Barion Pixel Lisa Jakub, a Mrs. Doubtfire gyereksztárja szinte semmit nem változott 30 év alatt – Coloré

Lisa Jakub, a Mrs. Doubtfire gyereksztárja szinte semmit nem változott 30 év alatt

2023. 02. 12.

A családi vígjáték Robin Williams főszereplésével hatalmas közönségkedvenc volt a kilencvenes években, amivel Lisa Jakub is híres lett.

A mai napig mindenki jó szívvel ül le megnézni a családi komédiát, melyben a legendás Robin Williams a kétségbeesett apát alakította, aki maszkmester barátjának segítségével eljátssza gyermekei dadusát. A feleséget Sally Field alakította, a három gyermeket pedig Lisa Jakub, Matthew Lawrence és Mara Wilson.

Mrs. Doubtfire, Lisa Jakub
Forrás: Northfoto

Utóbbi, aki a legkisebb lányt alakította, megmaradt a színész pályán és játszott a Matilda, a kiskorú boszorkányban és a Csoda New Yorkban filmben is. A nővérét alakító Lisa Jakub is szerepelt néhány filmben a kilencvenes években, főleg a Függetlenség napja említésre méltó, de Lisa sosem vált A-kategóriás sztárrá.

30 évvel a Mrs. Doubtfire után, a 44 éves ausztrál színésznő szinte semmit nem változott, ugyanaz a bájos arc és meleg barna tekintet jellemzi. Erről bárki megbizonyosodhatott egy friss tévéinterjúban, amit a film évfordulója kapcsán készítettek. Ebből kiderül, hogy Jakub manapság jógaoktatóként és íróként tevékenykedik, 21 évesen végleg hátat fordított Hollywoodnak és megszállottan a mentális egészség nagykövete. Ez látszik is rajta, mosolya sugárzó, megjelenése pedig harmóniát sugall.

A Today Extra műsorvezetőinek, David Campbellnek és Belinda Russellnek elmondta Lisa, hogy a film sztárja, Robin Williams, aki 2014-ben öngyilkos lett, arra biztatta, hogy segítsen másokon, legyen nyitott mindig azokra, akik rossz mentális egészséggel küszködnek.

Mrs. Doubtfire, Lisa Jakub
Forrás: Northfoto

Fiatal éveimben szorongással és depresszióval küzdöttem én is, és Robin nagyon nyitott volt felém azzal kapcsolatban, amivel küzdött, és ez egy nyomós ok, hogy ma már azzal foglalkozom, amivel. A mentális wellness területén dolgozom, és segítek másoknak, akik traumával, depresszióval, szorongással és pánikkal küzdenek, és ez abból gyökerezik, hogy Robin annyira nyitott volt velem, és az egyik első ember volt, aki megmutatta, hogy ezt nem kell egyedül csinálnom.

– nyilatkozta Jakub.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/lisa-jakub-mrs-doubtfire/