Barion Pixel Kendall Jenner hajszíne tartja lázban egész Hollywoodot – Coloré

Kendall Jenner hajszíne tartja lázban egész Hollywoodot

2022. 02. 28.

A réz, eper és egyéb vöröses árnyalatok nagy lendülettel jönnek 2022-ben, a csodás nüanszoknak pedig Kendall Jenner is nagy kedvelője lett.

A Kardashian lányok legtermészetesebbike, a szupermodell Kendall Jenner eddig ragaszkodott sötét tónusaihoz, a tavasz azonban számára is elhozta a változást.

Kendall Jenner
Forrás: Northfoto

Ahogy arról már írtunk, az idei hajszíntrendek nagy befutói a vöröses árnyalatok, a szőke-eper, eper-vörös, a réz és a barna, valamint a balayage megoldások. Kendall Jenner is a vöröses-barna mellett tette le a voksát, és bár nehezen felismerhető, azért így is sikerült a fotósoknak lencsevégre kapni a modellt Párizs utcáin.

A változást elvileg egy nagyobb divatmagazin miatt vállalta be az egykori valóságshow sztár, arra viszont még nem volt példa, hogy meg is tartsa új külsejét. Egy közeli ismerős szerint ehhez köze lehet annak is, hogy Kendall élete kicsit sem volt zökkenőmentes az elmúlt hónapokban.

Kendall Jenner
Forrás: Northfoto

A gyönyörű híresség még mindig küzd a depresszióval, pánikrohami vannak és szorongás is gyötri. Hogy leküzdje démonait, sok energiát fordít a testmozgásra: pilatesre jár, kutyát sétáltat, lovagol és kirándul. Rendszeresen hallgat hangtál meditációt, tanul relaxálni és naplót is vezet. Szerinte ez utóbbi nagyon jó terápia, mert mindent kiadhat magából, ami a szívét nyomja.

Forrás: justjared.com